Sari la conținut

interservisan1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre interservisan1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

interservisan1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. Eu cred ca cineva a executat-o si acum posteaza locu ei sa creada lumea ca e in viata. Nu raspunde la tel de 2 ani :))
  2. Am incercat si mesaje, am schimbat 2 numere de telefon de cand nu mi mai raspunde :) deci nu cred ca se pune problema sa aiba ceva personal cu mine
  3. Eu cred ca cineva a rapit-o pe andreea si posteaza in locu ei pe forum :)) nu raspunde la telefon de juma de an, am incercat in toate stilurile, mi am luat si numar de america sa par mai interesant si tot degeaba.
  4. Am fost si eu ieri la briana. N-am mai plecat demult atat de binedispus de la o escorta, cred ca e cea mai carismatica pe care am cunoscut-o. Am aflat abia la locatie ca oralul este protejat, am ezitat initial pt a doua finalizare dar m am razgandit pe parcurs. Si bine am facut :) a compensat cu multa saliva, o tentativa de face fuck si lins pe oo. Locatie: 9, camera de lucru foarte cozy, baie cam mica Gfe: pentru mine a fost de 9, fara fk dar am ras mult si m am simtit in largul meu. OP: 8.5 deepthroat, lins la greu NP: 9 te fute rau de tot, ori ii place mult ori stie ce face, oricum ar fi e artista :)) Aspect: 9 daca era prea fit ii dadeam 8
  5. nu mi-am luat tepe de la nicio fata cum mi-am luat de la xenia. Desi m-am mai plans pe forum, am reusit in cele din urma sa ma mai vad cu ea doar o data, restul programarilor mi-a dat teapa. de doua ori doar saptamana aceasta. Baiat cuminte, de diecare data dus, ras, dupa care ma anunta ea cu o ora inainte ca nu mai poate :)) Eu unul renunt, degeaba e cu “000” daca nu e seriozitate.
  6. E a treia oara in 2 luni cand imi fac programare si nu mai raspunde la telefon. Cred ca are dubla personalitate se mai suceste.
  7. Am achitat 650 ron pt 2 ore din proprie initiativa, nu e prima data cand ne vedem si mereu am stat peste timpul alocat.
  8. scriu rar recenzii, dar dupa ce am vizitat-o pe iulia si in noua locatie am zis ca merita sa stie toti cititorii talentele ei :) Actiunea a fost acum 3 zile. Fata arata ft bine, pe placul meu, inaltime medie, fund super, sanii la fel, carnea tare pe ea, si mai ales atitudine cum nu prea am intalnit la alte fete. Foarte sociabila si deschisa in ciuda varstei, nu mi-a cerut banii inainte, nu a stat cu ochii pe ceas, si uite asa au trecut 2 ore in loc de una cat imi propusesem sa stau :) asta e unu din talente. Al doilea ar fi felul cum si-o da cand e on top, profita de toata lungimea intr-un mod brutal as putea zice :)) si n-am pula mica.Al treilea este oralul, chiar daca e loc de mai bine in combinatie cu ochii ei albastri pot sa ii acord un 9. Locatia: 8, ar trebui mai multe prosoape Aspect: 9 Oral neprotejat: 9 - deep aproape de cotor, atentie peste tot Normal: 9 - se vede ca chiar ii place sa se futa Anal nu am incercat, data viitoare Gfe: 10 Desi ne am futut in jur de 30 de min din cele doua ore, am preferat sa ii las 650 ron, bani pe deplin meritati. O sa revin
  9. a mai reusit cineva sa se programeze? Oare e asa solicitata sau doar selectiva? Eu de 2 luni incerc sa ma programez si nu mi raspunde, am luat-o personal am incercqt si de pe alte telefoane dar degeaba. Pe langa asta, neprofesionalismul de a suna clientii inapoi (era sa ma prinda nevasta-mea de 2 ori) doar pt a mi spune “nimic”, o data ca nu are apa calda si odata ca revine in cateva ore cu un raspuns (n-a mai revenit). Era fata serioasa, ce s-a intamplat?
  10. Cum sa fac sa ne sincronizam la telefon, as vrea sa ne vedem 1h30 astazi oricand
  11. Si eu cum sa fac sa mai dau de tine cs ma chinui de ceva timp fara niciun rezultat?!
  12. Pot sa zic ca m-a dat peste cap Beatrice, deja sunt la a 3-a vizita. Programare la telefon, prima oara dupa multa insistenta, insa am avut un feeling ca merita. locatie bine cunoscuta, langa iulius, achitat 400 de lei incluzand oral neprotejat, bine meritati. Ca raport servicii-aspect se apropie de celebra baghera, vecina ei, daca isi va schimba atitudinea sigur o va intrece. Cel putin are trasaturi foarte feminine, nu de luptatoare in cusca. Fund superb, sani la fel, un mare plus - nu am eu putere sa o strang de ei cum ar vrea ea. Oral ca in filme, cu ingatuieli si o pasarica de expozitie :) nu ma chinui sa fac o recenzie completa pt ca apare foarte rar in peisaj la cluj, probabil pe viitor o sa fac una. Puneti mana pe ea cat mai apucati!
×
×
  • Creează nouă...