Jump to content

dexter_2017

Serious Contributor
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Reputatie Excelenta

About dexter_2017

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Suceava

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sub nici o fără nu este vorba de minciuna sau de nu știu ce chestii inventate. Asa a fost atunci când am vizitat domnișoara. Poate între timp sa schimbat situația. Eu unul clar nu o mai vizitez. Și comportamentul a lăsat de dorit, dar nu are rost sa întru în detalii. Când spui la telefon ca oferi anumite servicii, pai le oferi. Nu schimbi situația la fata locului. E clar De EVITAT!
 2. Am vizitat domnișoara cam cu aproximativ 1 an în urma. Nu mai știu sigur când, dar sigur locatia o avea pe lângă Prefectura. A fost una dintre cele mai proaste experiente pe care le-am avut pana acum. Inafara de faptul ca tipa arata f ok restul e de nota 3, maxim 4. Nu pot sa dau note pentru fiecare categorie în parte, dar cert este ca la capitolul igiena e praf. Cel puțin asa a fost atunci. Repet, arata bine și e simpatica, dar comportamentul și igiena e la pământ. Spor sa aveți!
 3. Îmi cer scuze fata de domnișoara în cauza deoarece am făcut vineri o programare și nu am putut-o onora, însă i-am trimis înainte un mesaj și am specificat ca nu pot ajunge din motive personale. Mulțumesc pentru înțelegere și sper sa pot ajunge măcar odată pana pleacă.
 4. Mi-a șoptit o pasarica ca ar mai fi încă o data blonda ok, inafara de cele de la top, dar încă nu știu care. Sper sa o nimeresc. Știu doar ca e blonda. Poate știe cineva de cine vb și ajuta cu ceva. În legătură cu colegele Rebekai, numai una are. Și pleacă amândouă. Mai avea o colega, dar a plecat cu ceva timp în urma.
 5. Am vizitat-o și eu pe domnișoara Rebeka. E o tipa extrem de simpatica și foarte de treaba. Are și o colega la fel de drăguță. Păcat ca luni pleacă, dar data viitoare ii fac o vizita și ei. De data asta nu am sa dau note și nici păreri despre vizita, însă ca o concluzie: de revenit.
 6. Cartierul Obcini este ok! Te așteptăm cu mare drag!
 7. Eu personal am vb cu ea, însă după ce am stabilit o ora cu o zi înainte, când sa ne întâlnim mi-a zis ba mai târziu cu o ora, apoi cu încă una. Am zis pas ca e mai bine, având în vedere faptul ca am venit în Sv de la ceva km.
 8. Cred ca e fata din linkul pe care l-ai postat.oricum seamănă foarte mult. Scuze! Am văzut după ce am trimis mesajul. O zi buna!
 9. Am văzut-o dar nu-mi dau seama care e anunțul ca nu are poze reale. Oricum e mica de statura, cu sânii mici și are undeva între 18 și 20 de ani. Am vrut sa o întreb dar având în vedere faptul ca m-am întâlnit cu alt client în locație mi-a cam pierit cheful de toate.
 10. Am fost eu la dameza în cauza! Am sa fiu scurt în descriere pentru ca nu-mi permite timpul. Locația e în spate la Prefectura. Am făcut programare prin telefon,iar când am ajuns acolo m-a îndrumat la locație. Cam greu de prins la telefon din cauza faptului ca nu răspunde când este ocupata cu un client. Din punctul asta de vedere nota 10. Calificative: Locație: 6.Am dat aceasta nota nu din cauza apartamentului în sine, ci din simplul motiv ca mai are o colega și apartamentul are o singura camera și un living. Când am ieșit sa plec am dat nas în nas cu clientul colegei din cauza lipsei comunicări
 11. Cristina, ai uitat de Suceava? Când mai vii?
 12. Are dreptate Giulia! Și mie mi s-a întâmplat sa nu pot veni la ora programata din cauza întreruperii de apa. Și-a cerut scuze de fiecare data. Mai mult de atât ce dracu mai vreți?
 13. Bravo Giulia! Tot respectul pentru tine și pentru celelalte escorte care sunt de aceeași părere cu tine. Toate cele bune și multa sănătate!
 14. A mai fost cineva la dameza? Și-a mai îmbunătățit serviciile? Mulțumesc!
×
×
 • Create New...