Jump to content

ffsdnd

Curvar Ucenic
 • Content Count

  2,234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7,375 Reputatie Excelenta

About ffsdnd

 • Rank
  VIP Member
 • Birthday 07/11/1982

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Neverland

Recent Profile Visitors

19,120 profile views
 1. ON-ul este inclus in pret....cel putin in cazul meu. Iar un alt lucru interesant a fost ca lista uriasa de servicii extra, cuprindea si scato.......nu am mai vazut, fete prin SV si presteze acest serviciu.
 2. I-am urmarit mult timp activitatea forumistica, este foarte desteapta si are multe cunostinte. Recomand sa ii cititi topicul cu recenzii scrise de ea. de la DG... este o lectura foarte buna si cu siguranta o sa si inveti ceva, in proces. Dar avand in vedere ca este la varsta a doua... intrebarea cea mare este: @advert129 care este limita de varsta pe care o primesti?
 3. Hopa!!!!! Belutza a venit in SV!!!!
 4. Banuiesc ca asta este anuntul colegei...... https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ramona-pentru-cateva-zile-in-oras/f62944i8h6id7452156d5e8d39dd6e46.html
 5. In ultima intrevedere cu ea, lucrurile au mers mai bine decat pe Iasi....am luat preluat eu controlul intalnirii si a iesit o treaba mai buna. Mai are putintica burtica si cred ca a facut un upgrade la bust, nu ca ar fi avut nevoie de volum, doar avea sanii lasati de la sarcina, botoxul o prinde foarte bine, a fost injectat cu bun simt.....cred ca peste o luna ar putea devenii, un model veritabil. Tura asta nu am fost grabit si ne-am inteles de minune in privinta dialogului. Serviciile pot fi chiar OK.......DAR, este sudista.....cand o prinzi intr-o pasa proasta arunci banii pe apa sambe
 6. A mai fost in SV. Are topic si recenzie scrisa de mine pe Iasi. Nu gasesc topicul....... 150 cu 300, undeva prin George Enescu.
 7. Ce erou? Mor ca si martir. Eu si Dan. Dan pentru ca a cooperat "prea mult"....eu pentru ca nu am cooperat. 😂 Ca tot suntem in topicul Roxanei, ea a fost prima fata ce am vizitat-o in Iasi.....Isi numara zilele ce trebuie sa le mai petreaca in Iasi, pe degete.......mi-a explicat ca ea trebuie sa isi puna anunt pe publi24, ca de pe forum nu ii vin clienti indeajuns. Si a oftat catre Newton. Mi-a placut de ea.... atat de mult mi-a placut, incat nu am putut scrie recenzie...notele cu care as fi trebuit sa notez in recenzie, nu erau inconcordanta cu ce parere aveam eu despre ea. Cred ca asta
 8. Ai pierdut multe episoade. 🤣 Este mult mai amuzant sa joci vilanul decat cavalerul in armura. Dar, sa nu mor forumistic, prost. Cine credeti ca am fost, inainte de ffsdnd?
 9. Spune ce cont am inchis, acum un an si ceva. 😂
 10. Stii care este culmea penibilului? Maica-ta sa fie din Vaslui si tu sa razi de vasluieni 🤣
 11. BeatriceVIP...... Nu astept remuneratie
 12. Fac ce fac....si forumul castiga.... Uite cum se face pace 😂 Prost am fost sa cred ca nu exista curvarie mai mare decat in politica si vanatoare .....well, exista, curvaria in sine Nu o sa fac mai mult decat pot face pentru forum, de acum inainte...... Facerea de bine este futere de mama. Termin eu, terminati si voi.... Sa moara clonele si sa se termine circul.......admit ca s-a ajuns prea departe!
 13. Te-am deblocat pe wapp, daca ai intrebari si vrei sa clarifici ceva, poti sa ma intrebi. Eu stiu tot ce am nevoie sa stiu, mai mult nu sunt curios sa aflu. O seara placuta!
 14. Eu am pus punct. SI ma jur public ca nu am nici un of cu tine sau vreo problema de orice gen. Am trecut de mult peste orice s-a intamplat intre/cu noi. Iti doresc un an plin de realizari si mult succes!
 15. Intervalul de timp, in care ti-ai ales tu sa te legi de mine.....nu a fost potrivit....nu a fost prielnic.
×
×
 • Create New...