Jump to content

alex468

Serious Contributor
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

214 Reputatie Excelenta

6 Followers

About alex468

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 04/03/2000

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  abis

Recent Profile Visitors

5,878 profile views
 1. E a doua oara cand intrebi asta aici, dai un mesaj si vezi.
 2. Pe cine intrebi? Vezi tu sa aiba fata cont pe forum?
 3. Sa mori tu ca e contul unui "client fidel", pai si tie iti era greu sa iti faci sau cum 🤣 Dintre un user vechi cu multe recenzii si un cont troll cu o "recenzie" fake e clar de la o posta cine are credibilitate.
 4. Incheiem, numai ca nu stiu ce am inceput sa incheiem? Tu te-ai luat de mine aiurea si te-ai bagat in seama cand nu era cazul. In fine, las-o asa, nu mai facem off-topic la Alice. O seara faina!
 5. Ok, atunci care e problema ta? Care este motivul pentru care imi comentezi aiurea? Stiu prea bine cum e Alice.
 6. Si care este problema ta pana la urma? Ca o vizitez pe Alice, sau ce vrei tu de fapt ca nu inteleg? Insinuezi ca Alice nu ar fi fata buna?
 7. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-bruneta-independenta-reala-100-pot-confirma-cu-toate-tatuajele-din-poze/4ede6d1h4d417fhi15i4di80h59fe119.html
 8. Care este problema ta? De ce te bagi aiurea in seama?
 9. Parca nu voiai sa intram in polemici dar din cate vad asta doresti de fapt... Cum m-am bagat in seama? Fiindca mi-am exprimat o opinie pertinenta si am ajutat-o pe Alice cand m-a rugat?(nu stiu unde ai vazut ca am spus ca esti rau sau mai stiu eu ce) Nu ne "sufla" nimeni in ceafa cum crezi tu. Nici Alice nici eu nu suntem influentati de nimeni. Nu inteleg ce tot o tragi cu refuzul ala, fata ti-a spus clar ca nu avea loc in ziua respectiva si te-a intrebat daca doresti ziua urmatoare. Nu te-a mintit cu absolut nimic. Ce vorbesti acolo, ce baruri? Uite, noi nu ne cunoastem si as p
 10. Cu placere!😘 Nu ai gresit cu absolut nimic! Nu inteleg de unde atata suparare pe capul lui doar fiindca i-ai spus ca nu mai ai loc liber in ziua respectiva...
 11. Daca nu te-ai prins glumea cu tine la faza ca "nuuu vreau"...
 12. M-a rugat Alice sa postez poza asta fiindca ea nu poate.
 13. Nu intram in polemici, eu nu ma cert cu nimeni. Nu cred ca Alice nu a fost corecta cu tine. Ai zis ca o stii de mult timp, ar trebui sa stii ca Alice nu face diferente intre clienti de nici un fel. Ti-a spus ca are programari facute deja si nu are loc sa iti faca si tie una, ce era greu de inteles, ce refuz doresti sa primesti ca nu inteleg? Multumesc, asemenea an nou fericit!
 14. Vasile, de ce incepi sa tragi concluzii pripite... Alice nu are absolut nimic impotriva ta, are multe programari deja facute zilele astea si nu a mai avut loc si pentru tine. Asta nu inseamna ca are ceva cu tine in special sau ce crezi tu.
 15. Inseamna ca nu ai rasfoit bine, are si cateva poze postate iar detaliile despre preturi si servicii le gasesti in recenzii. Nu, nu primeste persoane necunoscute. Nu e mai usor sa ii dai un mesaj pe whatsapp si sa o intrebi detalii?
×
×
 • Create New...