Sari la conținut

vladimirx

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vladimirx

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vladimirx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

2

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-dominator-cuckold/d41hg081fe8d72e6ei6d5e8if42h0177.html A fost cineva la ei? Sunt cunoscuti? Au mai activat pe undeva? Multumesc aniticpat!
  2. Glumesti, nu? E un numar scurt la care daca trimiti SMS, vei plati o suprataxa. Sunt poze luate de pe net.
  3. Am fost eu la Eveline. Nu stiam la ce sa ma astept, insa atitudinea ei de pe whatsapp m-a convins si nu regret deloc aceasta alegere. Nu stiu cat de hard poate fi Evelline, insa pentru sensual domination este cea mai buna mistress, din cate am vizitat eu pana acum. Locatia este in zona Dristor. Am gasit mereu parcare, spre capatul strazii. Au fost mici probleme cu interfonul, insa Evelline a coborat si m-a preluat de la usa blocului. Evelline are in jur de 1,60 si este foarte frumoasa. Un par saten inchis si ochi verzi, un corp foarte frumos cu un fund bine proportionat si niste sani mici dar frumosi. De asemenea, mie mi-a lasat impresia unei tipe cu foarte mult bun simt. Dupa ce mi-a oferit ceva de baut, ne-am cunoscut putin si am discutat despre ceea ce imi place. In scurt timp, am trecut la actiune. Nu voi intra in detalii, insa pot spune ca ii place enorm de mult sa foloseasca un strap-on si o face foarte bine. Nu m-am simtit grabit, iar atentia lui Evelline a fost exclusiv asupra mea. Locatia 8 - nu foarte centrala si destul de micuta, dar foarte curata. Evelline 10 - foarte frumoasa, ingrijita, cu bun simt, dar si cu atitudine, exact atunci cand trebuie. Actiunea 10 - acest aspect poate fi foarte subiectiv, insa, in cazul meu, totul a decurs perfect si am fost pe aceeasi lungime de unda. Cadoul a fost cel din anunt si a meritat pe deplin.
  4. Buna! Niciunul dintre numere nu apare pe whatsapp.
  5. Buna, Amanda! Anuntul tau suna foarte bine, insa ar ajuta foarte mult daca ne-ai mai oferi cateva detalii: - cateva poze cu tine - cu cat mai multe, cu atat mai bine; - poze din locatie si poze cu jucariile - tributul standard pentru o sesiune si sa precizezi ce e inclus si ce e extra; - detalii legate de experienta: unde ai mai activat, cati ani de experienta ai, etc. Seara frumoasa!
  6. Salutari, Am fost la Ioana in weekendul trecut. Locatia este cat de centrala se poate. Parcarea poate fi usor dificila, insa in cazur extreme se poate parca la Inter sau in Piata Revolutiei. Apartamentul este destul de usor de gasit si este extrem de primitor si curat. Ioana arata foarte bine si are un comportament ireprosabil. Este sociabila si m-a lasat sa aleg dintr-o multime de bauturi racoritoare. Masajul de relaxare a fost excelent si cu adevarat binevenit. La partea erotica, Ioana pune pasiune si stie cum sa incite simturile, cu implanuturile sale imense dar foarte frumoase. Un mic minus (ca sa nu fie chiar totul roz): poate nu ar strica putin fitness, pentru a tonifia mai mult niste forme deja frumoase. Ioana: 9/10 - un aspect usor porno, cu buze putin marite si sani cu implanturi. Atitudine: 10/10 telefonul nu a sunat, muzica a fost placuta, comunicarea excelenta. Masajul de relaxare: 9,5/10 a fost aproape de cel mai bun masaj de acest gen, primit vreodata. Masajul erotic: 9,5/10 din nou, totul a fost extrem de placut si incitant. Cu siguranta voi reveni in curand!
  7. @lottt Ai putea sa imi spui, te rog, cum ai gasit imaginea respectiva pe instagram? Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...