Sari la conținut

reisender

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre reisender

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

reisender's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. De evitat!!! Foarte neserioasa, stabilesti ora cu ea dupa care nu mai raspunde. Daca este reala, probabil genul fast fuck cu primul venit care suna la usa. Pretinde ca locatia este la Piata Ion Mihalache (fosta 1 Mai) si ea da adresa la Bd Ion Mihalache 164 care este mult mai departe, pe langa Pta Chibrit.
  2. Eros M - locatie, organizare, oferta – cea mai placuta surpriza din ultimele 12 luni. Cumva imi aduce aminte de Amaz… Amanda e minunata si superba, foarte profi !!! Multumesc, mult succes!
  3. Titlul este fabulos, iar mare parte dintre recenzii foarte frumoase... Ce am gasit eu acolo: locatie destul de dubioasa, dar dupa ce treci de portile mari ale curtii ai senzatia ca rasufli usurat departe de priviri indiscrete; ajungi intr-o curte unde nu te intampina nimeni si e destul de ciudat pentru un salon care emite asemenea pretentii plus ca nu e deloc evident ce usa trebuie sa alegi; interiorul desi renovat si aratand chiar bine nu te convinge ca ai ajuns la un solon profi; la prezentare 4 fete - 2 balene, inca o fata care parea venita de la spalat rufele si surpriza ultima parca desprinsa din alt film, miniona si frumoasa fiind exact ce mi-as fi dorit sa gasesc; am ales miniona (Eva) si am ajuns in camera unde dezamagirea a continuat printr-un masaj foarte slab prestat de o tipa plictisita si cu o lipsa de chef/ implicare maxima; la plecare am mai dat si nas in nas cu un client sau un respectabil domn din staff ceea ce este extrem de neplacut si contribuie si mai mult la lipsa de profesionalism a locatiei (mai adaug si ca oferta nu ti se detaliaza la venire). Poate ca altii au avut mai mult noroc... In fine, locatia are potential daca se va lucra mai mult la imagine (site!) si foarte serios la customer management (haha) si echipa. De revenit: NU! De recomandat: NU! Sper sa fie de folos.
  4. Salutare, am vizitat salonul prin iulie anul acesta avand speranta ca este ceva ok luand in considerare site, locatie si recenzii Google. Pe site afirma ca se presteaza diverse tipuri de masaj inclusiv erotic, dar in realitate nici vorba. Se face doar un fel de masaj asa-zis tantric desi ei habar nu au ce presupune asta si oricum fara finalizare. Pe scurt multe laude si cuvinte mari, iar in realitate sunt varza. Locatia destul de ok, Pta Victoriei chiar la intrarea pe Buzesti langa Spring. Este un apartament la etajul 1, destul de curat si de aranjat. Scara cu portar si cu destul de multa agitatie direct porportional cu zona. Evident recenziile sunt 90% false sau poate chiar 100%. La momentul respectiv era o singura tipa disponibila, o bruneta destul de draguta si de amabila. Masajul relativ serios, insa fara implicare si departe de ceea ce ar vrea sa insemne tantra sau altceva din ceea ce afirma ei pe site (repet, fara finalizare). Cost aprox 200 ron pt 1h. Poate ca s-a mai schimbat ceva de atunci desi nu cred. De revenit: NU! De recomandat: NU! (cel putin din punctul meu de vedere). Sper ca a fost de folos.
×
×
  • Creează nouă...