Sari la conținut

iulius86

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iulius86

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    la pizde

Vizitatori Recenți Profil

655 citiri profil

iulius86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-24

Reputație

  1. Poate sunt subiectiv, dar mie nu mi-a placut deloc. Dar pentru cei carora le place genu pitzi, buzata si siliconata poate e ok. La servicii destul de slabut Apartament 8 Oral 6 Normal 6 Aspect 7 (aici poate sunt subiectiv) Pret: 150/300 Raport calitate pret foarte scazut
  2. Probabil da atentie doar la cunoscuti, care o viziteaza mai des. Eu am fost la ea si serviciile au fost 0 barat
  3. Singurul care ia muie aici ești tu prapaditule și o faci in mod profesional, doar ai școală, pisa-mas pe scoala ta. In fiecare zi ceri muie proxenetule.
  4. Asa va invata să vorbiți la școală de proxeneți? Sa îți fie rușine ... penalule!
  5. Penalule, cum ai reușit să ai tu acces la net dintr-un ospiciu, din cămașă cu mâneci lungi :). Vacantele unde le faci, la Rahova sau la Jilava?
  6. Da, ai un job bun, de proxenet. Daca esti pregatit tu stii. Ai terminat scoala de scuipat seminte, pisa-mas pe rasa ta?
  7. Bai handicapatule, de unde ai tu bani sa-mi dai, din proxenetism? In rest nu pot decât să mă pis pe mâtâ și pe tine. Probabil mult timp de acum in colo.
  8. Ce te face sa crezi că interactionez cu o parasuta care se baga sigura în seama si care mi-a dovedit cine e mai devreme. Te-ai dat cu capul de perete?
  9. Intre doua labe imi face placere sa dau si o muita proxenetilor de aici al caror exponent esti tu. E o comunitate in care am avut experiente frumoase, dar cand vad ca e capusata de indivizi fara scrupule ca tine, imi vine sa... iti dau muita, pisa-mas pe mâtA
  10. Ce sa fac, daca nu sunt si eu proxenet ca tine sa fut panaramele, fac laba :d
  11. Cine se pricepe la boli psihice, cunoaste. Asa e că iar ai fugit de acolo?
  12. Ai luat-o pe aratura la fel ca proxenetul tau. Respect toate femeile din viata mea, inclusiv escortele. Nu si panaramele ca tine. Mai citește inca o data ce ai scris si da-te cu capul de perete, poate iti revii, sau poate nu 😂
  13. Tie nici o muie nu ti-as da. Daca era ceva de capul tau, faceam asta pana acum, vad că esti pe aici din 2015.... Il las pe proxenetul Picon sa se ocupe de tine. :))
×
×
  • Creează nouă...