Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

melcian

Serious Contributor
 • Content Count

  564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Reputatie Excelenta

About melcian

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  home

Recent Profile Visitors

8,285 profile views
 1. Ai avut tu timp sa ii simti lipsa in cele doua ore care au trecut de cand te-ai inscris pe site?
 2. Domnu' baiatu, ne explici si noua, la astia mai prosti, cum si-ar putea imbolnavi copii daca se fute neprotejat? Stii tu ca le da si lor pizda, tot fara cauciuc?
 3. Asta se anunta in 2013 ca avand 47 de ani, iar anul asta zice ca are 45?🤣
 4. Ah, si inca ceva: daca abia te-ai inscris, de unde stii tu ca avea topic pe aici?
 5. Dupa ce ca esti nesimtit, mai ai si tupeu! Daca vrei sa vezi daca este reala, exact asta faci: te duci si vezi!
 6. Babaete? Tu chiar nu esti in stare sa citesti discutia dintre cei doi? De ce naibii te bagi in discutie tu fix ca musca in cacat?
 7. Si cum merge treaba asta cu scaderea populatiei? Bine, nu-i asa?
 8. Ce-ar fi sa te duci chiar tu? Si apoi sa ne spui cat de minunata este?
 9. Sa intelegem, deci, ca ai fost prima oara la wavsi ai patit asta, nu?
 10. In occident, tariful asiaticelor este cam fix: 40 € 30 min / 60 € ora. La noi vad ca duduia cere 80 € ora, deci cam sare calul!
 11. Ce mama naibii te tocmesti atat? E dreptul fetei sa aleaga ce pret considera si sa ofere ce servicii crede de cuviinta. E pizda ei, e curul ei, e gura ei. Tie, daca iti convine, te duci, daca nu, nu te duci. Tocmai ti-a explicat ca, pentru clientii pe care se bazeaza ea, nu conteaza daca mai face anal sau nu. Logica spune ca, daca tu mergeai pentru anal, nu faci parte din clientii ei de baza. Si, apoi, daca tu mergeai la ea pentru anal, de ce te mai intereseaza daca a scazut sau nu pretul? Ca doar tot nu te mai duci! Sau te visezi "impresarul" ei?
 12. Pai daca si asta e frumoasa!.... Ziceti naibii ca este buna la corp, ca suge pula excelent, ca se fute de moare... Dar nu ca e frumoasa, cand ea, la fata, arata ca un baietel! Cred ca isi si rade mustata!
 13. Da' tu ce faci aici, Victoras? Nu faci copy-paste? Sau ai impresia ca esti mai cu mot? Ma rog, la tine e ciucuras, pentru ca doar atarna...
 14. Esti sigur ca ai sunat la acelasi numar? Pentru ca numarul e vechi de peste 15 ani. Iar pozele sunt doar cu cativa ani mai recente. Deci e posibil sa fi sunat la alt numar, pentru ca eu nu stiu ca femeia sa lucreze in provincie.
×
×
 • Create New...