Sari la conținut

omanid

Serious Contributor
  • Număr conținut

    334
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de omanid

  1. Iti sta cel mai bine asa,machiajul,culoarea parului...
  2. Ce vad in poza asta este un progres mare. Pup.
  3. Si eu vreau. Trece-ma pe lista pt cand te intorci in Bucuresti.
  4. Superba. Ce botic special pt supt. ♥️
  5. Eu nu te-am vizitat si sincer arati super, esti draguta si poate as veni, dar daca te enervezi din vine stie ce si ma iei la injuraturi? 🙂 Ca daca ma iei in pula nu e o problema. Pupici.
  6. Am citit , nu mi se pare normal, fiecare face ce vrea cu viata lui. Pe de alta parte am mai citit si alte comentarii ale tale , tot asa pline de injuraturi, amenintari la alte subiecte, esti printre putinele transe care e asa agresiva si nu stiu de ce, pacat . Vreti sa fiti tratate ca niste femei, dar o femeie nu vorbeste asa. Nu o sa rezolvi nimic ca il injuri atat, parerea mea. Am si eu la munca unele persoane care arunca cate o vorba si apoi se distreaza cand ceilalti se enerveaza si mai baga o vorba, tot asa de distractie. In fine faci ce vrei, dar nu iti sta bine. Cel mai rau doare daca il ignori.
  7. Ce limbaj aveti, ce agresivitate,ce dispute pe aici . De la un anunt amarat uite la ce s-a ajuns, v-ati oparit de zici ca cine stie ce s-a intamplat. Amenintari, injuraturi, blesteme, iar baiatul de a postat nici nu mai intra pe aici. Daca sunteti asa sigure pe frumusetea voastra, pe maciuca voastra, ce v-a deranjat asa tare anuntul asta. Fiecare are clientela lui.
  8. Este un program vlc. Ori trebuie sa il descsrci, ori de cele mai multe ori e instalat .
  9. Eu inteleg. Tu nu intelegi. Care e deosebirea intre tine si David? Daca el isi pune o peruca atunci are voie sa posteze ca si tine. Pe mine nu ma intereseaza nici de tine , nici de el, imi plac transexualele si le vedeam pe ele in masura sa vina si sa comenteze, nu tu.
  10. Si de ce are treaba? Tu cu ce te deosebesti fata de David, doar ca ai o peruca in plus? In rest care e diferenta? David puneti o peruca ca sa nu mai deranjezi.
  11. Esti bomba! Trebuia mai lung videoclipul.
  12. Pai Bucurestiul e cat restul tarii la un loc, poate trebuia un pic mai mult sa stai. Eu am vazut ca ai zis ca dupa Pitesti urmeaza Bucuresti, dar pe urma nu ai mai anuntat ca ai ajuns. Ai mai zis acum vreo 2 luni ca vii cu Marisa si nu ai mai ajuns, deci exista posibilitatea si acum sa nu vii.
×
×
  • Creează nouă...