Jump to content

omanid

Serious Contributor
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

206 Reputatie Excelenta

1 Follower

About omanid

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si eu vreau. Trece-ma pe lista pt cand te intorci in Bucuresti.
 2. Superba. Ce botic special pt supt. ♥️
 3. Eu nu te-am vizitat si sincer arati super, esti draguta si poate as veni, dar daca te enervezi din vine stie ce si ma iei la injuraturi? 🙂 Ca daca ma iei in pula nu e o problema. Pupici.
 4. Am citit , nu mi se pare normal, fiecare face ce vrea cu viata lui. Pe de alta parte am mai citit si alte comentarii ale tale , tot asa pline de injuraturi, amenintari la alte subiecte, esti printre putinele transe care e asa agresiva si nu stiu de ce, pacat . Vreti sa fiti tratate ca niste femei, dar o femeie nu vorbeste asa. Nu o sa rezolvi nimic ca il injuri atat, parerea mea. Am si eu la munca unele persoane care arunca cate o vorba si apoi se distreaza cand ceilalti se enerveaza si mai baga o vorba, tot asa de distractie. In fine faci ce vrei, dar nu iti sta bine. Cel mai rau doare daca i
 5. Ce limbaj aveti, ce agresivitate,ce dispute pe aici . De la un anunt amarat uite la ce s-a ajuns, v-ati oparit de zici ca cine stie ce s-a intamplat. Amenintari, injuraturi, blesteme, iar baiatul de a postat nici nu mai intra pe aici. Daca sunteti asa sigure pe frumusetea voastra, pe maciuca voastra, ce v-a deranjat asa tare anuntul asta. Fiecare are clientela lui.
 6. Mai e o intrebare. Anal e contra cost, in functie de marime, deci daca vrea clientul si anal , in primele 6 minute trebuie sa fie cu ea băț ca sa vezi marimea? Pupici. Esti superba.
 7. Este un program vlc. Ori trebuie sa il descsrci, ori de cele mai multe ori e instalat .
×
×
 • Create New...