Jump to content

adyeder

Maistru Curvar
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 Reputatie Excelenta

About adyeder

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu nu prea înțeleg... Deci, în confirmarea pe whatsap, tu vrei să-i vezi fața celui care vine la tine, iar el îți vede decât corpul?
 2. Are ,, n" numere de telefon, o femeie matură, cam 55+ ani, grasă cu o masă de masaj din lemn cred, foarte rigidă.... masaj banal și o laba uleioasă la final. Dacă te atrage astfel de specimen o poți atinge DOAR cu hainele pe ea...
 3. Nu mă pasioneaza gargara pt a mi face cont,, premiu", doar vroiam sa i arat colegului pizda Izei....,, ador" i am dat acu' câțiva 2-3 ani cred și nu mi-a părut rău. Acum eram și eu curios de o recenzie noua dar....S-a dus pe pula și site-ul ăsta de RECENZII.
 4. Nu știu sa pun poză, că îți arătam eu pizda ei. 😉
 5. Salutare și bine v am regăsit! A mai fost cineva la aceasta escortă?
 6. Larisa,doamna matura,42 de ani Vila Liceul Caragiale 0743584682 Are anunt pe publi24 ,a fost cineva?
 7. daca tu crezi ca iti faci reclama prin faptul ca spui ,,ai fost singurul care nu ai ramas dar ai mai sunat" gresesti...eu sunt de acord sa imi pui nr aici daca esti asa sigura ca eu sunt cel care a mai insistat.Spor la treaba si bafta la clientii cu asemenea fetish-ri! Ps: Postarea mea nu era pt tine...era pt colegii de aici!
 8. indemnat de recenziile ,,superbe" ale unora am zis sa merg in vizita la domnisoara...dar nu am ramas. Stiu ca gusturile nu se discuta dar unii chiar isi bat joc de pula.Bafta!
 9. închide-i topicul...da-l in pula mea ,scuze DA-O
 10. spui ca nu te futi cu chatistii dar mori de pula lor pe aici ))
 11. data urmatoare cand imi apari in fata nu folosesc claxonul...
 12. ,,pana pe la un 22":))) incerc sa cred ca .....NU e singura curvă citită din zona noastra...domniță,dacă mă ajut de telescop si ajung pe la UN 22-23 pot incerca marea cu ,,acul"???
×
×
 • Create New...