Jump to content

mrwick

Serious Contributor
 • Posts

  322
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About mrwick

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Arad

Recent Profile Visitors

2,021 profile views

mrwick's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

488

Reputation

 1. Nu mă lua cu iubitule că nu sunt iubitul tău 🤣. Am voie să îmi dau cu parerea că nu e forumul tău!. Nu e problema că doar avem de unde alege la care să mergem, nici tu nu plângi după mine nici eu după tine. Să fi iubită!
 2. O finalizare 15-20 min la 200 cașh? tipic ca de pe Publi... domniță dragă vezi că aici nu suntem de pe Publi pe repede înainte. Cum vine asta 15 minute 😂😂. Nici timp de un duș și de schimbat 2 vorbe cu tine nu am și după mă iei la futai pe repede înainte. Dacă depășesc 20 minute mă mai trezesc că mă mai scoți și afară cu ea sculată🤣🤣. Vezi că aici majoritatea fetelor de pe forum au finalizarea la 30 minute la 200 sau la 150. Arați bine și te-aș vizita da dacă ești așa pe viteză la o finalizarea zic pas.
 3. Ar fi fain dacă ar face ON că arată bine gagica și ar fi de luat in calcul pentru o vizită. Dar cum zici tu parcă văd că îl face protejat. Poate ne lămurește gagica cu oralul.
 4. @miki20 felicitări pentru acei sâni superbi pe care ii ai👏👏. Păcat de oralul protejat😪...
 5. Nu crește el așa repede, mâțocii cresc greu🤣
 6. Tu Ancuță tu ți-ai luat țiți de când nu mai fusai prin vizită la tine. Tre să vin pe la tine până de sărbători să o mângâi pe țiți și pe tine🥰😘. Numa să scap și eu de acasă și viuu fuguța la tine🏃😂😂.
 7. Îți place oralul protejat? Arată bine gagica dar degeaba dacă face oralul protejat zic pas. Oralul protejat îi ca și coca cola 0, fără nici un gust. Plus că stă și puțin 3 zile... nici nu apuci să mergi a două oară să beneficiezi de orar neprotejat dacă stă doar 3 zile.
 8. Ce funduleț frumos, numa bun de țucat si pălmuit în căpriță😁😊😘
 9. @Semakone o fi pe pipărci gagica la care iai scris că a încurcat borcanele🤣🤣
 10. Trebuia să o fi luat băieții de la Uta la intoarcerea de la Sibiu. Dacă tot am luat 4 să ne fi intors cu ceva de la Sibiu😂😂. Că punctele le-am trimis la Galați🤦‍♂️.
 11. Sper și eu să ne viziteze, să mai avem și noi ceva nou și de calitate pe hotar. Pe lângă noi doi cred că și @Flx01 și @Semakone ar fi incântati dacă ar veni gagica😁.
 12. Sexy și mișto gagica din pozele de pe topicul din Sibiu, acum m-am uitat și eu. Ar fi fain să ne viziteze @Lora95🥰😘😘
 13. Îți stă super fain așa cu părul scurt, păcat că nu stai mai mult până Vineri...te ratez de data asta. Poate data viitoare când mai vi ne sincronizăm și ne vedem😘
 14. No astea da buci, nota 10🔝🔞
×
×
 • Create New...