Jump to content

pliviu96

Curvar Ucenic
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Reputatie Neutra

About pliviu96

 1. Monica un număr de telefon ceva ? Și in primul rând Hristos a înviat ! 😘🤗
 2. ÃŽn cele din urmă am ajuns și eu la “piesa de muzeu “ ,cum îi zic eu dacă îmi permite și ea sa mă adresez așa 😈,deoarece am avut o probabilitate cam mică să ajung in compania dânsei după ce eu am fost foarte nepoliticos ,porcos sa nu zic mai urât ... am ajuns la ea in cele din urma cu o șansa de a mă cunoaște și ce urmăresc de la ea 😂😂,deci sa începem : ajuns la KIM ,foarte amabila ,respectuoasă mereu cu zâmbetul pe buze ,de splendoarea ei fizica nu am ce sa mai zic ,rămâi fără cuvinte🙈 ,am avut cam multe de discutat până am început acțiunea ,deșii când am discutat cu ea de pri
 3. ÃŽmiplace nu am 😂😂😂,am glumit și eu umpic !
 4. NikoIoana da-mi un mesaj in privat ,te rog frumos .. pup jos ❣️
 5. Buna ziua domnilor ,doamna mai activează și se afla intr-o stare demențială cu chef de sex zii de zii ,doar pula sa vă țină ,eu merg la ea in fiecare săptămâna de 2 ori minim și totul ești senzațional ,o femeie extraordinara cu chef de viața !
 6. Diana dragă ești piesă de teatru ,te așteptăm cu mare drag â£ï¸ðŸ˜ˆ
 7. Deci nu va supărați frustraților ,comentați degeaba .. sunteți niște gunoaie infecte nu pot sa zic mai urat cum sa comentați așa ceva ,ca voi prietenii mei poate nici nu a-ți fost la dânsa și comentați aiurea cu rușinare ,nu aveți bani sa mergeți doar va milogiți ca la icoane ,tot respectul pentru fata asta la vârsta pe care o are și cum practica meseria ,nr.1 mergeți cu încredere nu va luați după vagabontii care nu su nici o treaba !
×
×
 • Create New...