Sari la conținut

pliviu96

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pliviu96

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

pliviu96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Reputație

  1. Monica un număr de telefon ceva ? Și in primul rând Hristos a înviat ! 😘🤗
  2. ÃŽn cele din urmă am ajuns și eu la “piesa de muzeu “ ,cum îi zic eu dacă îmi permite și ea sa mă adresez așa 😈,deoarece am avut o probabilitate cam mică să ajung in compania dânsei după ce eu am fost foarte nepoliticos ,porcos sa nu zic mai urât ... am ajuns la ea in cele din urma cu o șansa de a mă cunoaște și ce urmăresc de la ea 😂😂,deci sa începem : ajuns la KIM ,foarte amabila ,respectuoasă mereu cu zâmbetul pe buze ,de splendoarea ei fizica nu am ce sa mai zic ,rămâi fără cuvinte🙈 ,am avut cam multe de discutat până am început acțiunea ,deșii când am discutat cu ea de prima data azi ,parca am simțit ca ma cunoaște de o viața 😂😂 știa tot ce se petrece și cum interacționez m-a dereglat peste cap pot sa zic așa m-a ispitit 😂😂 ,in Oradea nu am văzut o persoana așa cum este ea ,deci jos pălăria față de ea și serviciile ei ,îi mulțumesc din suflet pentru timpul acordat de ea cu niște minuțele in plus față de ce ne-am propus și șansa de o a cunoaște pentru prima data in viața mea ,deșii parca știa totul despre mine ! ÃŽți mulțumesc încă o data ca ești o femeie extraordinara din toate punctele de vedere și ca mi-ai dat șansa sa te cunosc din cele întâmplate cu persoana mea ! Multe mai aveam sa va mai spun dar poate va cam plictisesc și eu zic ca ajunge ,restul știe kim despre ce este vorba ! Te îmbrățișez cu drag “piesa de muzeu “ ! 😘😈
  3. ÃŽmiplace nu am 😂😂😂,am glumit și eu umpic !
  4. NikoIoana da-mi un mesaj in privat ,te rog frumos .. pup jos ❣️
  5. Buna ziua domnilor ,doamna mai activează și se afla intr-o stare demențială cu chef de sex zii de zii ,doar pula sa vă țină ,eu merg la ea in fiecare săptămâna de 2 ori minim și totul ești senzațional ,o femeie extraordinara cu chef de viața !
  6. Diana dragă ești piesă de teatru ,te așteptăm cu mare drag â£ï¸ðŸ˜ˆ
  7. Deci nu va supărați frustraților ,comentați degeaba .. sunteți niște gunoaie infecte nu pot sa zic mai urat cum sa comentați așa ceva ,ca voi prietenii mei poate nici nu a-ți fost la dânsa și comentați aiurea cu rușinare ,nu aveți bani sa mergeți doar va milogiți ca la icoane ,tot respectul pentru fata asta la vârsta pe care o are și cum practica meseria ,nr.1 mergeți cu încredere nu va luați după vagabontii care nu su nici o treaba !
×
×
  • Creează nouă...