Jump to content

chev007

Serious Contributor
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

198 Reputatie Excelenta

About chev007

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  ploiesti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pai daca folosesti forma aia a verbului la prezent (continuu), se intelege ca stii cum se comporta ea in general. Multumesc ca ai specificat acum ca te referi doar la experienta ta avuta in trecut. Ea are si recenzii bunicele, dar majoritatea experientelor colegilor sunt naspa.
 2. Tii sa mentionezi prost! Poti sa zici ca nu a fost pe fast cu tine, nu ca nu e pe fast in general. E cea mai penala petarda pe care am vizitat-o! O sa incerc sa ii fac recenzie pe Ploiesti.
 3. In 2019 aveai 22 de ani, iar in 2022 ai 20 de "anii"? Acum ai postat niste poze cu tine care erau postate si in 2019 despre care cineva spunea ca erau vechi oricum...
 4. Cine stabileste pragul intre scursuri si oameni de calitate? andreeagfe25 cere 600 lei pentru un oral; ea ar putea spune ca cei care vor mai ieftin sau cele care ofera mai ieftin sunt niste scursuri?! Daniela Crudu cerea vreo 10.000 de euro pe o partida; ar fi ok daca si ea ar spune ca cei care vor oral neprotejat pe 3000-5000-7000 de euro sunt scursuri?
 5. Aha, deci cine nu plătește 100 lei pentru o muie e scursură.
 6. poate nu ti-ai platit factura...
 7. Tu esti din Pitesti si postezi pe Ploiesti un anunt din Pitesti? Vezi ca sunt orase diferite, chiar daca suna cam la fel.
 8. LOL! Daca munceste in Bucuresti, gaseste acolo femei si mai bune, cu servicii de top si la preturi mai bune. Dar am inteles ideea ta, ai dreptate, se poate intampla si asta.
 9. Daca nu ii pasa de igiena clientului pe care pune gura, iti dai seama cat ii pasa de igiena ei acolo unde pun clientii gurile... Ce o fi iesit acolo in cameră din combinatia transpiratie+caca+spray, toate 3 din abundenta... Are si ea o oarecare dreptate, nu prea e normal sa vii direct de pe santier sau de pe camp la futut, cum nu e normal nici ca ele sa accepte clientii in aceste conditii. Dusul la ele ar trebui sa fie ceva de reimprospatare, nu ca sa dai jos jegul de o saptamana.
 10. Ai mai putut sa mergi dupa ce te-a supt cu 4 finalizari? Intrebare tampita, de curiozitate, la a 4-a finalizare intr-un timp atat de scurt, a mai iesit ceva din tine?
 11. Păi și crezi că nu îl mai recunoștea după față când îl vedea la ușă?
×
×
 • Create New...