Sari la conținut

chev007

Membru Banat
  • Număr conținut

    426
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de chev007

  1. Iar te-ai trezit in weekend cu noaptea-n cap ca sa imi dai mie zeci de dislike-uri? Tristule, esti nebagat in seama si suferi din cauza asta? Nu te mai iubeste unchiul la fel de mult si des ca inainte, cauti sa fii muit pe aici, arunci cu cacat in ventilator, iar apoi tot tu te plangi ca o parte se intoarce la tine? Prostule!
  2. Prostule, daca nu stii sa citesti, nu e vina mea! Prostule!
  3. Tu stii mai bine, ai dat un numar o laba acum 10 ani si de atunci astepti sa ti se scoale pentru partea a 2-a. Prostule!
  4. In sfarsit recunosti si tu ca esti prost. Felicitari!
  5. 😂 S-a rezolvat! Fie-i țărână grea!
  6. chev007

    Chev007

    Prostule, te-ai gălbejit? Marcă banu' la @pisicuts, ca să nu îţi marce el ban-u'!
  7. chev007

    Chev007

    @vasile_69_69 , te oftici ca esti de la tara?!
  8. Nu era intrebare, prostule, era sfat! @vasile_69_69, cea mai proasta creatura chiar si de la rubrica Fraierul Anului! Am apa calda si ma spal de cel putin 2 ori pe zi, dar igienic e ca ambii parteneri sa se spele si inaintea unei activitati care presupune contact fizic. Ce sa stii tu despre apa calda si igiena... Nu ai mai vazut apa calda de cand te-a avortat mă-ta in subsolul blocului in care te-a si conceput intr-un gang bang cu alti boschetari si aurolaci. Mai simti si tu ceva lichide calde pe tine doar atunci cand dormi in şanţ si se pişă cainii pe tine.
  9. Vii cu colega? Aveti grija sa va luati locatie cu apa calda.
  10. Aha, deci te gandesti la mă-ta atunci când îţi abuzezi bunicile.
  11. Bolnavule, daca zic ca ti-ai petrecut un weekend sa imi dai mie peste 150 de dislike-uri, inseamna ca am basini? Vrei sa pun capturi cu notificarile?
  12. Il trecusem la ignore vreo 2 saptamani, il bag la loc. Idiotul cauta atentie. Mi-a dat sambata la 6 dimineata dislike-uri la vreo 60 de postari, apoi la 11 seara la inca vreo 40, duminica seara inca vreo 60 de dislike-uri. In a 2-a zi de Paste injura lumea pe aici... Lopata si forumul "e" viata lui!
  13. Desteptule, e vorba daca merita sau nu! Daca zic ca Loganul nu merita 10.000 euro, asta nu inseamna ca nu mi-l permit. Du-te si da 50 lei pe un covrig, cand cu banii aia poti manca la restaurant. Dar ce iti zic eu de restaurant cand tu faci cheta de 2-3 lei sa iti iei parizer pe care il mananci la marginea drumului rezemat de lopata...
  14. Ideea era ca nu merita banii astia, nu daca e sau nu mizilic pentru mine. La cat de prost esti tu, ce sa intelegi... Nici macar concursul ala de fraieri nu esti in stare sa il castigi...
  15. Si in viata ta plina de bucurii si fericire te-ai gandit sa te bagi in aceeasi oala cu acei retardati, jignindu-i. Felicitari, esti foarte inteligent! I-auzi @vasile_69_69, analfabetul asta ne-a facut retardati! Pentru mine nu e problema, eu chiar sunt, dar te-a facut retardat si pe tine...
  16. Aici cred ca gresesti; era o vorba, gen: "nu s-a nascut inca un om atat de destept incat sa il convinga pe un prost ca e prost". Pe vasilica, fanul dictatorului criminal rus, ori il ignori, ori, daca te agaseaza, te pui la mintea lui si il injuri.
  17. Deci, cine vrea are chef doar de o finalizare orala rapida, 250 lei! Hai ca suntem bine...
  18. @pisicuts, nu faci un top si cu oligofrenii forumului? E aproape draguta nominalizarea la fraieru' anului, dar specimenul asta merita altceva.
  19. Sunt unii care dau nota 10 la normal cu motivarea "cum o pui, asa sta!" WTF!? 2 limbi pe un prezervativ pus pe pula = 10 la oral. Cei care dau nota 10 la oral ar trebui sa mearga macar o data la @andreeagfe25, vor avea o revelatie. Isi vor reevalua experientele asa cum l-a reevaluat Basescu pe Oprea.
  20. Aha, deci mă-ta suge pula bine?! Bravo ei! Felicitări și ție, și fraților tăi și ai ei, taților tăi, bunicilor tăi și ai ei, felicitări și colegilor tăi de munci, gropari la cimitir și gunoieri la Rosal, cu toții ați contribuit la formarea ei!
×
×
  • Creează nouă...