Sari la conținut

albatros72

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre albatros72

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

albatros72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. aalexxiss, eu n-am zis niciodata ca sunt roman...dar uite-te si le ce scrii tu si o sa vezi cat de analfabet esti!
  2. Nu ati inteles pentru ca nu aveti minte sa intelegeti ceva simplu de inteles care si un copil poate intelege! Nu e scris destul de bine in limba romana? Ai sa va duceti sa cutatati toalete ca asta e meseria vostra!
  3. Raspund la toti: Cine crede ca sunt un peste este un prost frustrat si neputincios! Peste e tatal lui, nu eu! Altfel nu am de spus! Recenzie e foarte simpla si usor de inteles! Sunt ALABTROS 72 si atat! Prostii!
  4. Locatia e un apartament de doua camere intr-un bloc pe strada Racari aproape de Dristor, unde este Kaufland. Fata e frumoasa, blonda, inalta, cu forme, foarte simpatica cu tite mari. Oral si normal 60 de lei. Locatia e curata. Chiar merita. Nu am poze fetei deoarece mi-a dat numarul de telefon un prieten.
  5. Locatia se afla la o straduta laterala chiar la colt cu restaurant Ruby Tuesday pe Rond Alba Iulia. O Vila Mare, frumoasa, discretie la maxim, fara nici o firma luminosa afara. Presentarea profesionala de serviciile oferite, 150 lei masage relaxare body si erotic. Mi s-a lasat si bonul fiscal, prima data ca mi s-a intamplat. Asa si asa: Mi s-a spus pe telefon ca au fost 3 fete si a fost doar una. Mi s-a spus ca celelate au fost ocupate dar nu era adevarat. Dusul nu este in camera de masaj este intr-o camera unde e jacuzzi si se vedea ca in etajul nu a fost chiar nimeni. Masaj a fost ok, chiar Ok. Cearceaful nu a fost curat, deci a fost patat. Daca se cere sex prin contact sexual, mare atentie! Domnisoara Maseuza se preface ca nu intelege, dupa aceea nu vorbeste, si iti spune ca iti costa 200 de lei si iti baga pizda in gura si incepe sa ti o suge. Dar ti o suge foarte putin, de contra impinge pizda pe gura clientului si clientul practic finalizeaza prin labuta facuta de la sine. NU de la maseuza, maseuza doar iti baga pizda in gura. Am dat doar 100 de lei, si prea mult pt ca pt Maseuza chiar a fost mult mai placut decat pt mine! Dezamagire. Masaj a fost Ok dar mai bine sa nu cereti de finalziarea prin sex, nu merita si e doar o pacaleala. PS Maseuza cu care am fost nu este printre aceea din poze. A fost mai matura in jur de 40 de ani.
  6. Demisol pe calea Mosilor la intersectie cu strada Traian. Este o mare firma luminoasa chiar pe strada la intersectie si e o singura intrare care duce direct la salonul. Nu este discretie. Cand se intra, toata lumea pe raspantie isi da seama. Locatia e frumoasa, salonul e curat, frumos amenajat. 3 fete, dragute, dar cea mai Ok a fost Jasmine, chiar frumoasa. Masaj de relaxare, body si erotic, 120 de lei. Dus inainte si dupa massage. A fost un gandac in baie dara locatia este curata si a fost racoare tot ca a fost foarte cald. Jasmine ca Maseuza e super ok, dar nu e nicio sansa de a finaliza prin contacte sexuale tot daca propuneti o spaga mare. Finalizarea e doar prin masaj...adica ...l..a! Dar a meritat, o ora de masaj relaxant a fost chiar super ok. PS Jasmine nu e fata din poza
  7. Auziti, chiar nu are nici un fel de importanta din ce nationalitate sunt. Scrisul meu e oricum mult mai bun de multe scrisuri in limba romana pe care i am vazut aici. SilverzXX lasa cu peste ca eu nu am fost peste si nu voi fi in nici un caz. NU am timp, pur si simplu. Nu i inteleg de ce ma stresati cu reprosuri astea prosti. Cred ca aveti doar invidie. Sa va uitati la postarile vostre si al escorturile voastre in loc sa ma stresati pe mine!
  8. Sa inchiriez si tu un apartament la niste curve fara contract si dupa vedem daca iti se intampla ceva...desteptule!
  9. Te las pe tine ca esti chiar prost!
  10. Cinestie - Platinum Member - Rond Alba Iulia, imediat langa Credit Agricole, etajul 7 apartament 77 interfon 577 - am fost doar odata si mia fost de ajuns. Mai ales ca nu e tot asta frumusete si se vede si dupa cum arata. 60 de ron, imi pare rau pentru tien daca nu ai banii in buzunar si te duci de multe ori la fetele astea din 60 de ron. Ce esti pestisorul ei???? Sau un tigan sarac care se duce doar la fete din 60 de ron??? Probabil ai si tu un miros urat cum a fost in apartamentul aceea!
  11. Eu am parinti! Tu cu siguranta nu i ai avut! Vai de mine, ti am zis ca pur si simplu am gresit forum, trebuiea s-al pun la orientare! Cu siguranta esti un peste! Si un peste prost! Vai de mine! Nu ma mia stresa cu prostiile tale! Intoarce te la tara din unde ai venit!
  12. Ce imi iei de la misto? Stiu ca tara asta e plina de curve si de proxeneti. Totusi sunt si o gramada de oameni care sunt la puscarie chiar pt asta. Contractul de chirie? Un contract absolut doar normal, doar ca sa fie. Poti sa-mi iei de la misto cat vrei, dar te faci tu prost!
  13. Pai poate ca nu am facut o recenzie asa de completa pt ca nu aveam chef de scris! Locatia: Bl. Burebista 4 chiar dupa ultima terasa pe dreapta din Bl BUrebista de la Rond Alba Iulia, cei vrei si etajul si numarul apartamentul? Sunt o blonda si o bruneta, amandoi intre 20-25 Totul foarte curat, locatia curata si fetele cu o igiena super! Am facut doar oral si normal, altceva nu fac. Totul protejat. Amadoua sunt OK, arata bine.
  14. am sris si eu mai sus ca pozele sunt furate
×
×
  • Creează nouă...