Sari la conținut

vreaumasaj

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vreaumasaj

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vreaumasaj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Salutare! Nu am fost, dar BBW e si aia care sta mai toata ziua la Hotel Dracula.
  2. Eu am dat 40 de lei specificand ca stau 1 ora. Iar doamna de acolo a zis ca pot sa stau si mai mult de 1 ora. Probabil ca 2 sau 3 ore puteam sa stau.
  3. Treci de Picollo, spre Nisipuri, iar la Peco de la sensul giratoriu faci stanga spre Ploiesti. La 500m - 1 km este o pensiune pe partea dreapta. Stai de la 1 ora pana la cat vrei tu.
  4. Am trecut eu pe acolo in urma cu vreo 2 zile....era o singura fata...fix la intrarea pe straduta de langa peco...practic pana in peco pe sensul catre priseaca. din spate arata bine..cat sa te faca sa opresti ...dar cand s-a intors cu fata....nu am stiut cum sa intorc masina mai repede...nu avea multi dinti in gura...si ochii erau umflati...nu vineti...umflat ca si dupa cateva nopti de bautura. nu am oprit. Un alt coleg aici spunea ca sunt mai multe fete...o sa mai trec pe acolo sa mai verific.
  5. Ca durata: o ora (mai bine zis in jur de o ora). Pret: 50 de lei.
  6. Asa este. Are program doar dupa ora 18 in cursul saptamanii iar in weekend poate fi gasita si de dimineata.
  7. Inna. Nu a mai postat nimeni niciun comentariu legat de ea de mult timp, dar daca o sa cauti o sa gasesti. E ea putin mai bronzata dar din punctul meu de vedere e printre cele mai bune.
  8. In urma cu o saptamana am oprit si eu in parcarea de la intrare in I.L. Caragiale cand vi dinspre Ploiesti. O doamna de etnie, cu niste sani nr. 3 spre 4, mica de inaltime. A spus ca imi face o oferta pentru un pachet ce include (OP(la cererea mea, a zis ca face si NP), normal P si Anal P) la pretul de 50 de lei. Am zis ok, am mers undeva in padurea de langa. Actiunea: Inceput cu un oral timp de 3 minute, a zis ca sa trecem la normal ca tin cam mult, la normal, larga rau, la anal a zis ca nu poate ca "o am mare", adica vechea replica. Am terminat cat mai repede, am lasat-o in parcare, iar cand am ajuns acasa ce sa vezi...doamna isi luase si un cadou de la mine fara sa imi zica...adica mai pe romaneste....mi-a furat din masina un lucru de care aveam nevoie cand ajungeam in oras.. Concluzie: DE EVITAT in a mai opri in zona aia... mai bine opresti la cele de la Nisipuri si Sacuieni. Aveti grija!
  9. VOTAT MIHAELA. O urmaresc de mult timp dar nu am reusit sa ajung la ea. Dar am trecut-o pe lista si mai mult ca sigur o sa ii fac o vizita cand se intoarce in Bucuresti.
×
×
  • Creează nouă...