Sari la conținut

raduxar

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    188
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de raduxar

  1. Da. N-ar fi rau sa ne faci o vizita!
  2. Ha ha ha Cica "plinuta" ......! Chiar daca gusturile nu se discuta nu cred ca este corect sa ne dezinformam unii pe altii. Am fost eu la d-soara anul trecut. E mai mult deat BBW. Am intrat am salutat politicos si am plecat. De ce ? Fiindca nu am fost informat. Am pierdut si timpul meu si al ei. Poate este stilata dar in nici un caz plinuta. Din pacate s-a mai intamplat de multe ori in trecut situatii asemanatoare. Cred ca incet incet forumul asta incepe sa-si piarda din credibilitate daca cineva nu face o schimbare aici. Eu zic ca directia nu este buna. Oare gresesc?
  3. Chiar nici o recenzie? Intreb pentru un prieten ....! Ma gandesc ca sunt doua posibilitati. Ori d-soara nu prea a avut clienti in Brasov ori clientii au fost pe modul "ma duc, execut cazul si tin pentru mine"
  4. Nu a fost nimeni la domnisoara? Arata bine in poze. Scrie-ti doua vorbe aici. Nu va zgarciti!
  5. Daca lucrezi pe 15 iti fac o vizita la Brasov! Poate anunti aici!
  6. Chiar asa ...... In Brasov cand mai lucrezi? De noi ai uitat? 😀
  7. Nu a fost nimeni sa lase o recenzie? In poze arata foarte bine.
  8. M-am speriat!!!! Cand am vazut notificarile credeam ca a revenit. Deja ma vedeam acolo ......!
  9. Da. Ai dreptate. Mi-am adus aminte. I-a bagat pe toti la neuro si undeva pe la Victoria parca. Spor in toate sa avem!!!
  10. 😀 Fata de alti nebuni asta e pistol cu apa. De ce crezi ca nu sunt paturi libere la Eminescu?
  11. N-ar fi mai simplu sa faci o poza la analizele facute. Asa te vor crede toti. (mai ales cei care au fost la ea) ...... si tu Andreea, daca as fi in locul tau mi-as face repede niste analize si le-as inchide gura la toti. Ce ai de pierdut? Cateva sute de lei.
×
×
  • Creează nouă...