Jump to content

fakeaccount

VIP Member
 • Content Count

  1,521
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

980 Reputatie Excelenta

About fakeaccount

 • Rank
  Female Body Analyser

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Error 404: Not found.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Repet, nu am citit de unde a plecat „discuția” sau care este motivul, dar sunt anumite abordări (să zic așa) care nu se justifică indiferent de context. Opțiuni aveai, nu obliga nimeni să cobori la acel nivel. Poți menține standarde și principii îi în mijlocul unui schimb de insulte.
 2. Mă refeream la această parte „Never nu voi invidia un om ca tine, care se vinde pe bani. Mila da, imi inspiri! Ai uitat ca noi te platim sa dai din cap?” care nu are legătură directă cu conflictul inițial. Este o tangentă extrem de nefericită din partea ta. Te poți lega de serviciile proaste, de faptul că face acuzații false, că te-a înjurat fără motiv și mai știu eu ce (dacă a fost cazul). Dacă chiar a vorbit urât după ce ai lăsat o recenzie negativă (mai pățesc și eu din când în când) îi explici frumos unde minte și de ce ai dreptate. Nu vii cu dume că ce superior ești față de alții că
 3. Datele te contrazic. Vezi nr de active cases (linia verde) și de decese, UK-ul e mai bine acum decât în valul anterior.
 4. Acum te-ai lămurit cu CRISPR și ARNm, sau în continuare crezi numai ce vrei? Apropo, că te plângeai că nu poți faci booster cu vaccinurile clasice... uite că de acum se poate fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-fda-takes-additional-actions-use-booster-dose-covid-19-vaccines
 5. Eșantioanele nu sunt deloc egale. De ex la 80+ sunt comparate cca 600 pers nevaccinate cu 9365 vaccinate. Spun și ei „** Interpretation of the case rates in vaccinated and unvaccinated population is particularly susceptible to changes in denominators and should be interpreted with extra caution.”
 6. AZ sucks? Dar ești sigur de aceste date, că am auzit la fel de Israel și s-a dovedit fals. Din ce am citit în raport nu pare a fi cazul, și este un eșantion, nu e un raport pe întreaga populație.
 7. Bre @cincistele, cam în toate țările europene procentul la decese este 90% nevaccinați, 10% vaccinați. Suntem perfect în grafic din acest punct e vedere. La fel este și în Franța, de exemplu.
 8. Apropo de asta, și Georgia este în aceiași situație (ne prinde din urmă) și are cam aceiași rată de vaccinare ca România, chiar un pic sub.
 9. Laury, nu voi accepta standarde duble. Curvarii şi escortele sunt "în aceiaşi barcă". E absurd să se considere unul superior sau inferior. Nu este deloc corect ce faci acum. Idee din spatele forumului este buna comunicare şi evitarea ţepelor (în ambele cazuri). Nu înţeleg de ce vă certaţi, şi nici nu mă interesează în mod deosebit, dar, repet, nu pot tolera standarde duble.
 10. Am (re)vizitat-o recent pe Cristina. Nu am mai fost din iarnă la ea (bine, a fost o pauză generală, am avut un an agitat) şi nu ştiam la ce să mă aştept. Nu am fost deloc dezamăgit. A fost o companie plăcută de la început până la sfărşit şi am plecat mai relaxat decât am venit. Asta deşi nu am nimerit în cel mai potrivit moment pentru ea. Clar o recomand şi voi reveni.
 11. Ai o sursă, ceva, sau este doar o presimțire a ta? Nu știu dacă are vreo legătură cu covid, dar dacă ai alergii severe nu sunt recomandate vaccinurile cu ARNm. Ochiul roșu nu este ceva comun la covin, sigur nu este de la ce a zis Maa5fu1.v3? Câți ani crezi că am, 100? Cu să-mi amintesc de talidomidă? Am căutat pe net și criza a fost în 1961. Dar acolo medicamentul a fost retras de pe piață după 10 000 de copii afectați. Acum să înțeleg că nu au fost 10 000 de reacții adverse la vaccin? Dacă este așa aranjată piața, de ce a fost totuși retras de piață? Apropo de asta caută despr
 12. Unde vezi Franța? Verde închis sunt numai Cehia și Bulgaria. Vrei să-ți recomand niște pastile pentru vedere?
 13. Între timp au murit cca 600 de covid. De asemenea ești sigur de aceste date? Eu cunosc persoane cu alergii severe care s-au vaccinat și au avut nimic (deși nu est recomandat în cazul lor). Nu zic că nu sunt reacții adverse, dar așa și aspirina are contraindicații. Apropo de asta, la trial-ul J&J aproape jumătate din efectele adverse serioase (adică cele care au necesita spitalizare) au fost la persoanele care au primit placebo. Oricare a fost cauza, nu era vaccinul. Care antivirale, că se dădea numai unul și a fost oprit după ce au văzut nu prea are efect: remdesevir. Mai este în
 14. Se folosește, dar nu în Grecia și Franța https://www.onedaymd.com/2021/08/what-countries-are-using-ivermectin.html
 15. Se dau tratamente similare la aceiași afecțiune, pot să difere dacă ai alergii sau anumite tulpini rezistente la un tratament. Nu îți dă nimeni aspirină pentru o infecție cu bacterii. Iar la covid tratamentul este mai mult pentru simptome și de susținere, nu există tratament specific. Evident că este ajustat în funcție de rezultate (eventual acolo să fie „buba”). Sunt destul de sigur că ivermectina nu este acceptă nicăieri, după ce în teste (in vivo) nu a dat rezultate (doar in vitro). De unde știi că este folosită?
×
×
 • Create New...