Sari la conținut

imnobody

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre imnobody

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

imnobody's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Vizitat si eu recent domnisoara si am ramas surpins placut. Raspuns la telefon prompt si stabilit imediat intalnirea care a fost respectata de ambele parti. A raspuns la usa intr-o tinuta sexy care imediat m-a incalzit de la frigul de afara Locatie 10 - Curata, usor de ajuns, baia dotata bine si patul numai bun pentru astfel de activitati. Un singur minus ar fii ca trebui sa intrii printr-o curte unde poti sa fii vazut usor, dar nu am depunctat pentru ca pe mine nu ma intereseaza acest aspect. Aspect 10 - Curata, foarte fit (un pic spre slim) exact cum sa vede din poze cu un cur misto si sani adorabili (nici prea mari nici prea mici). Este proportionata foarte bine, fix pe gustul,meu. OP: 9 asta din cauza ca il face doar protejat (ceea ca nu ma deranjeaza) si s-a simtit lipsa deepthroat-ului, nu am cerut ce ii drept ca sa nu strict momentul. Punctez in plus faptul ca avut grija la vecini NP: 8 classic, nimic wow, as putea spune ca vina imi apartine mie ca m-am terminat prea repede fiind foar excitat de domnisoara. Pasa faina si se simte bine, va trebui sa mai fac o vizita mai indelugata pentru incerca mai mult. Cadoul: 150, tariful standard fiind de 150 cu 250. A mai specificat si ceva legat de dominare, dar nu am intrebat, aviz pt amatori de asa ceva.
  2. Cam neserioasă domnisoara, nu recomand decât daca aveti timp liber si multa răbdare. Am stabilit intalnirea pe whatsapp, confirmat inainte sa plec, specificat ca ajung in 15min, nu am reusit sa gasesc blocul (eram unde mi-a zis), indicatii 0, nu a stiut sa ma ghideze spre bloc, răspunsuri lente la minim 10 minute după ce scriam stiind ca deja sunt la locatie, nu a vrut sa răspundă la telefon. Am plecat pana la urma si m-am orientat spre altceva. Seara faina.
  3. Doresc sa aplic si eu, indeplinesc conditiile. Lasa si tu o modalitate de contact.
  4. Hai sa fac si eu prima mea recenzie dupa ce am stat ceva pe forum si doar mi-am clatit privirea. Duminica seara eram in trecere prin Valcea si aveam chef de un futut, dupa ce am cautat un pic prin forum am gasit aceasta pagina, sunat programat imediat (era libera), foarte comunicativa la telefon, indicatii foarte bune. Locatie undeva pe strada Rapsodiei. A deschis usa timida, imbracata sexy pe tocuri, mi-a placut ce am vazut. Locatia ok, m-a servit cu un pahar de apa, am discutat foarte putin si am trecut la treaba. Am inceput cu un OP ok, nimic special, fix ce trebuie (nu face DT desi mi-as fii dorit), s-a simtit bine. Dupa am trecut la NP cu ea pe spate si eu deasupra, a fost ok, implicare cam slabuta doar niste gemete si niste atingeri timide la cerea mea, Nu am nimic de reprosat, nu am fost grabit de ea deloc (oricum nu era nevoie cam terminat destul de repede fiind nefutut de ceva timp), nu am schimbat deloc, am dat pana am terminat. OP 7 NP 8 GFE nu cred ca face (am intrebat de sarutat si a spus nu direct) Locatie 9 Daca mai trec pe acolo clar mai trec pe la ea. Achitat 100 pentru o finalizare.
×
×
  • Creează nouă...