Sari la conținut

zoltan12

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zoltan12

  1. Mai stie cineva ceva de ionela? Inainte mai activa pe forum dar de o luna si ceva nu mai posteaza nimic.
  2. Am fost si eu la aceasta doamna in urma cu vreo 2 luni . In realitate este o femeie care arata foarte bine la 40 + , la față pt mine e ok nu mi se pare urata , acum fiecare cu parerile lui. Am sunat-o , mi-a raspuns mi-a dat adresa pe strada cerna , am ajuns la fata locului si am urcat la ea , mi-a deschis usa o doamna matura frumusica mica de inaltime era chiar ea cea din poze m-a invitat inauntru am baut un pahar de suc si am inceput distractia. Am achitat 200 lei pe o ora la inceput , m-a invitat lavun dush dupa care a mers si ea , primul numar mi-a facut un oral neprotejat foarte fain cu lins coitele , cu tente de deep dupa care am finalizat in gurita ei calda si a inghitit tot , a fost un oral destul de reusit. Ne-am oprit am fumat o tigara am mai discutat una alta dar doamna e ori foarte timida ori nu prea e vorbareata nu zambeste deloc dar important a fost ca mi-a vorbit chiar daca doar imi raspundea la intrebari. Al doilea numar a inceput sa se destinda , m-a lasat sa ii fac ce vreau, asta mi-a placut foarte mult , am pus-o im vreo 6 pozitii nu a comentat nimic , cand am pus-o capra care a fost si ultima pozitie am inceput sa o ling in cur si in pizda pana a inceput sa scoata in sfarsit sunete de placere dupa care imi spune acuma fute-ma tare pe la spate iar eu incep sa pompez in ea ca un nebun si dintr-o data s-a terminat pe pula mea , dupa ce a terminat ea am mai dat cateva minute si am realizat ca mi sa terminat ora fara sa ma termin si am vrut sa plec dar ma tras inapoi si mi-a spus ca nu ma lasa sa plec neterminat si a inceput sa imi faca oral pana am terminat iarasi in gura ei , nu a durat mult decat vreo 10 minute parca a stiut cum imi place sa mi se faca. O recomand cu incredere pe doamna pt mine a fost frumoasa dar gusturile nu se discuta . Spor la futut.
  3. Esti penal dute dracu😂😂😂
  4. Silvy iti scriu sau te sun in seara asta , vreau o programare mai tarzie , o sa iti spun si numele de pe forum ca sa stii cine sunt.
  5. Am vizitat-o eu azi pe domnisoara, intr-adevar este foarte mica dar intr-un mod super hot. Am sunat a raspuns mi-a dat adresa si am plecat spre ea. Cand am ajuns , ma poftit in camera de nebunii , am cerut sa ma igienizez, la dus prosop curat sampon a fost ok , am iesit ma asteptat in usa si am intrat in camera. Sa fiu sincer nu prea sunt o persoana vorbareata dar am schimbat cateva vorbe si am trecut la treaba. Am inceput cu ON dupa care am trecut la misionar unde am finalizat in prez. Mi-a dat jos balonasul si mi-a facut un masaj destul de relaxant vreo 15 minute dupa care trecem la nr 2. Aici am schimbat mai multe pozitii cu ea , e foarte ascultatoare nu comenteaza ca o doare , nu face figuri ca nu sta nu stiu cum, incearca sa iti faca pe plac . Intr-un final a fost o experienta ok, la oral mi-a placut ca il face umed si adanc , deci a luat-o cu pofta parca , m-am simtit foarte bine cu ea , desi niciunul dintre noi nu e foarte vorbaret, a fost bine . Cred ca am sa mai revin la ea dar trebuie sa gasim un subiect de comunicare ca am facutsex ca 2 muti😂😂😂 Ionela ma bucur ca te-am cunoscut si te asteptam inapoi in tm ca esti misto.😘
  6. A mai aparut recent pe tm aceasta fata a mai fost careva pe la ea?
  7. Unde ai mai exact locatia ca vreau sa vin maine seara se poate ? Pe la 22:30 23:00 o ora vreau si daca se poate sa finalizezi si tu🤗😍😘
  8. O ora cu tine sex total neprotejat cat e?
  9. Na pai daca nu faci macar cim nu as vrea sa vin . Cim e moartea mea nu pot sa fut fara asa ceva , imi pare rau😂
  10. Ce pacat chiar mie ciuda ca pleci din tm poate mai treci pe aici si vin atunci , te pup jos zeițo😘😘😘
  11. Ca mai stai in Tm iubire mica ? Macar saptamana viitoare toata stai ca eu vin din germania ajung joi si vreau neaparat sa te prind sa imi fac poftele animalice cu tineðŸ˜
  12. De ce prestezi in romania daca nu cu noi ai realizat ce ai? Dute in alta tara sa te rupa in cur altii nu noi romanii care sunte tarani, sunt destule transexuale in romania nu cred ca se simte lipsa ta.
  13. Dar fetele de acolo fac servicii extra? Sunt curios , a fost cineva care a negociat cu ea in timp ce ii facea masaj? As vrea sa stiu cat ia dat ei sau sa imi dea un sfat cum sa negociez cat sa ii dau si toate cele😂.Mersi fain!
  14. Nu e adevarat, de fiecare data cand sunam la transexuale imi raspundeau sictirite si cu aere de diva.Eu pur si simplu cand mi se raspundea la telefon spuneam " buna , am vazut ca esti la mine in oras si as dori sa iti fac o vizita " si ele erau ceva de genul" sper ca nu esti tepar si nu mai vi?" Sau " o ai mare? Ca altfel nu are rost ".Asta nu inteleg la voi ca voi credeti ca este o onoare pt noi sa ne primiti , e ceva minunat ca ne lasati sa va futem pe bani , de ce mai prestezi daca ai asa o atitudine nasoale de la primul " buna".imi pare rau ca e asa de aceea nu o sa ajung niciodata la o transexuala , ca nu apuc sa spun nimic ca deja imi da rosu.Asta e astept sa vina una adevarata in oras care nu are aere si nu ma ia de sus la telefon.
  15. Calmeaza-te mamasita ca nu esti cine stie ce frumusete !!! Si iti mai dai si aere de diva de parca ar fi o onoare sa te futa cineva , nu mai practica meseria asta daca nu stii sa te comporti.
  16. zoltan12

    timisoara

    419d84e3hg5g7h29e3hgd94hd2h02h53 Ce ziceti o fi reala ? E in timisoara
  17. Gata sa dus alina? Eu nu inteleg , de la top sa ajungi sa nu te mai caute nimeni? E pacat e era campioana la pula, probabil sa retras
  18. Arata bine, pacat ca nu intra si ea pe site sa comunice cu noi sa se lase recenzii ca la restul escortelor
  19. Buna jennifer cat e tariful acum?
×
×
  • Creează nouă...