Sari la conținut

vanatorul de prosti_

Serious Contributor
  • Număr conținut

    215
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vanatorul de prosti_

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    In Your Nightmares :)

Vizitatori Recenți Profil

1.113 citiri profil

vanatorul de prosti_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-405

Reputație

1

Community Answers

  1. Il flatezi pe Mos Izmana. Si, involuntar, ii faci un serviciu. El e doar un muncitor zilier, macinat de suferinte fizice si psihice, care se agita pe forum in cautarea de prestatii gratis si reduceri. Un gainar. Nu se observa nicio schimbare pozitiva la tine, ba dimpotriva. De cate ori e nevoie sa-ti spun ca pe nimeni nu intereseaza opiniile si problemele tale? O sa-ti impartasesc si un secret: forumul asta ar fi o idee mai sanatos si mai curat fara tine. Intelegi unde bat? Tot la laba o dai, prostu' satului? Ce glume de la tine din mahala ai, matusa! As plati bani grei sa vad scena asta: un mosneag chel, gras, transpirat si cu cioc la un concert rock. Tare!! Esti doar un pestisor prost si agramat! Si un lacheu umil. Sunt dovezi pe forum!
  2. Poponar nataflet, ai gresit forumu'! Si nu mai umbla cu straponu-nfipt dupa tine!
  3. Pensionatule abuzat sexual, ce faci? Iarasi furi idei si postari? PS Clorura de potasiu! E singura scapare pentru tine, Mos Handicap! Bre Papagalesteule, chiar daca nu ai fi recunoscut, tot un prostanac ipocrit esti. Si nu pot sa nu remarc ca si tu urasti intelectualii. I-ai fi fost grozav de util lui Mos Ilici in 91. Daca vrei mai multe detalii, te rog sa-mi lasi aici pe forum echipele participante. In ordinea numerelor de pe tricou, preferabil. Mars de-aici, cimpanzeu schizofrenic! Treci inapoi la sandwich-urile tale de benzinarie, si nu te mai gudura pe langa mine.
  4. Tot nervos, pensionatule? Nu te mai umfla in pene, din partea mea iti poti baga plangerile acolo unde te pupa @picon si @dmx. In rest, poate incerci sa nu mai faci confuzii si sa nu mai acuzi haotic, pentru faptele altora. La fel cum eu nu te-am acuzat niciodata pentru ca @trollescoviciulos a impartit poze cu copii **spam editat** si ca a santajat, sau pentru ca @picon face pe forum jocurile proxenetilor. Ai reusit sa faci rost de clorura de potasiu? Tu de cand ai prins glas in fata mea, avocatel schizofrenic si muritor de foame? Trage-ti singur doua palme, treci inapoi pe contul @baselu si sa nu te mai aud schelalaind cand trec prin zona.
  5. Bre, Papagalesteule, nu credeam ca o sa-ti dau vreodata dreptate. Da' meriti un pentru fraza asta. Am si o intrebare, insa, daca nu-i cu suparare: cum sunt cei care apreciaza prin puncte de reputatie un blestem de genul celui de mai sus? pulesteu viezuremanz Bre, pe mine ma oripileaza, efectiv, imbecilitatea si ipocrizia ta si a amicilor tai. Mars de-aici, slugoi agramat! Parca te laudai ca ma ignori acum cateva zile. Invata sa te exprimi, si dupa aia sa te bagi in seama cu mine.
  6. Cel mai probabil suferi de o forma de schizofrenie. Sau - varianta fericita pentru tine - dezinformezi si interpretezi ca un bolsevic parsiv. Iata cateva motive reale pentru care 'Picon le sta unora in gat!" http://nimfomane.com/forum/topic/73132-picon-grobianism-si-duplicitate-opere-incomplete/ http://nimfomane.com/forum/topic/80637-cazul-roberta-razbunarea-proxenetilor-sau-a-imbecililor/ http://nimfomane.com/forum/topic/97489-picon-de-vorba-cu-femeile/ Alte motive: pentru ca esti imbecil, duplicitar, razbunator, agresiv, ipocrit si mincinos.
  7. :laugh2 :laugh2 Ce amanta sa-ti faci tu, ma prostanacule? De-abia legi doua cuvinte, ce femeie sanatoasa la cap si care sa arate si bine crezi tu ca s-ar uita la un mocofan tembel ca tine? Faci confuzie intre scrisul corect gramatical si intelectul superior. Asta pentru ca esti imbecil si frustrat. Nu e o surpriza ca urasti intelectualii. Te alinti, neghiobule! Doar marean no 1, the godfather, daywalker si satulcuprost sunt la fel de prosti ca tine. Cate fetite mai ai la produs?
  8. Nici tu nu mai stii pe langa cine sa te guduri! PS Ceva noutati despre intelectul superior? Al altora, evident. Ti-ai umplut gonflabila cu heliu? Viata trista! Pe bune, merita? Think about it! Gata, a terminat de convertit.
  9. Baga si tu un speech, sa arati ca-ti pasa!
  10. Briceagul l-ai luat cu tine, Mos Izmana? Da' pet-ul de Pepsi? Daca tii neaparat sa afli, mai si convertesc niste episoade pentru iphone in timpul asta. Uite ca m-am si justificat in fata ta, e o zi mare pentru tine. Cedezi tot mai des in ultima vreme. De heliu ai auzit?
  11. Incepi sa-ti revii. Cui ii dedici premiul asta?
  12. Stiati ca ... clorura de potasiu se gaseste, in diferite proportii, si in numeroase ingrasaminte chimice? Orice care sa-ti reaminteasca de mine. E flatant, mersi. But still not interested!
  13. Nu sunt dume, mosule, sunt propriile tale argumente. Pe bune, uneori am senzatia ca discut cu un retardat.
  14. Nu ai mentionat-o de mult. Incepusem sa ma ingrijorez pentru tine. Cum te face sa te simti castigarea acestui important premiu?
  15. A durat putin pana ti-ai dat arama pe fata. Partea buna e ca, de acum, poti fi tu insuti/insati. Fara retineri. Buna seara, Mos Izmana! Comment allez-vous? Tot la datorie, pe nimfomane.com? Vreau doar sa te calmezi. Si sa arunci o privire la oamenii din jurul tau: oameni cu familii, oameni cu copii, oameni cu joburi, cu prieteni, cu hobby-uri. Oameni cu motive de a trai! Tu nu ai decat forumul asta. Si pensia de handicapat. Cine stie ce este clorura de potasiu?
×
×
  • Creează nouă...