Sari la conținut

che miskin dos gardenias

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre che miskin dos gardenias

che miskin dos gardenias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-7

Reputație

  1. Mereu, above the mundane. Unii cu RATB si vin la carafa, altii cu Clasa Business. Hai, izmanarii, va salut si mictionez pe existentele voastre de la FL350.
  2. Am un var de-al 3-lea.Destul de bolnav. Macar el sa fie crutat?
  3. Deja e comica replica aceasta cu "mata", cand absolut toti stiu ca, de fapt, este o injuratura mascata si perfida de mama. Koae, nu stiu, sincer, ce incerci tu sa aperi cu atata indarjire? Adica, cei carora le este scarba de tine, stiu ce jeg esti. Ceilalti, din gasca ta, stiu si ei, dar le este chiar jena sa intervina.Asadar, de ce continui? Eu am demonstrat de la bun inceput, ce personaj trist si macabru esti. Restul a reprezentat doar confimarea spuselor mele.
  4. Cred, sincer, ca pot sa tin piept oricui de pe nimfomane, insa nu lui pipilica. E prea inteligent pentru nivelul meu. Cat despre pusteleu, prea prost, pentru a continua.
  5. Mătura anului 2015(imediat suntem in 2018), in care morti, ca-s multi? De unii nu prea mi-a placut.
  6. Pierzi esenta si inghiti sarmale populiste. Faptul ca eu sunt banat, nu ma atinge cu absolut nimic. Faptul ca as fi gras si ospatar, nici pe departe. Pentru ca eu am ales directia asta. Adica toate tentativele tale(voastre) de replici nu ma surprind cu nimic. Revin, te bucuri, cand sunt banat, dar sarmalagiul isi bate scula de voi, zilnic, de vreo 1-2 ani, de cand a permis prezenta mai vizibila a prostituatelor si, implicit, posibilitatea de a sterge recenzii. Eu nu am nevoie de recenzii.Eu nu apelez la nespalatele de aici. Eu sunt un monger. Tu, impreuna cu ceilalti izmanari, va plangeti de preturi.Voi juisati la aprecierile dupa o recenzie. De voi isi bate joc Banarea mea, bucuria izmanarilor. Sa nu te mai prind cu termeni din psihiatrie si psihologie, ca s-ar putea sa schimbam foaia.
  7. S-a terminat smecheria. Ai vazut, ca te-am prins cu diletantismul, te-ai refugiat. Ai regresat, daca ar fi sa aleg un mecanism primitiv de aparare.
  8. Vad ca tot faci bai de multime cu psihonevroze de aparare, narcisism, paranoia, schizofenie, "bipolaritate", identificare proiectiva. Ce stii tu despre acest domeniu? Ori inghiti, ce mai citesi pe Google?
  9. Foarte mult.Cea mai intensa scena.E simptic argentinianul.Vreau sa dansez ca el si sa sparg capete cu pet-uri de Borsec. Nu te intrece cu condescendenta.
  10. Romeo si Julieta. Tristan si Isolda. Pepe si Oana Zavoranu. Brad si Angelina. Tarzan si Cheetah. Toate sunt povesti de dragoste.Cu final tragic. Dar toate palesc in fata tragismului iubirii dintre Miky si Pipi. Parca-s la partaj astia doi. Trebuia sa faceti un prenup.
  11. Visul umed al lui **spam editat** este sa ma vada platind cont premium. Apoi, in prostia, ce-l caracterizeaza, asociata cu foamea dupa 20 de €(aproximativ 15 minute din my hourly rate, dupa taxe), o sa inghita-n sec, daca o sa ma urinez in sarmalele lui, timp de o luna. Sa-ti fie rusine, Dinu Patri...aaaa...asta....Sa-ti fie de bine, **spam editat**!
  12. Pentru toate domnitele de pe forum, inclusiv picon.
  13. Din ce am citit pe forum, pot cu siguranta sa concluzionez, ca intelectul superior nu are nici un fel de "implicatii" cu tine. Nu e vorba de agramatism, pentru ca acesta este un sindrom national. Eu zic de alea cu real politik din OM, infectia cu sange diabetic, perle grele. Esti prost.Aici ti s-au terminat cele 15 minute de celebritate.
  14. Pe cand, Pipilica in concediu? Un fel de "An idiot abroad" de Dambovita.
×
×
  • Creează nouă...