Jump to content

sinsins

VIP Member
 • Content Count

  1,034
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-214

About sinsins

 • Rank
  SinSin
 • Birthday 10/26/1977

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Where do you want to be ?

Recent Profile Visitors

 1. Asa, sclavete, da-i cu minusuri. Ce duminica de cacat aveti ! Traiasca taticul
 2. Bine Stefane, uite asa mai iesi si tu si scrii cate o balarie, tot la comanda. Iar despre sageata, ce sa zic, esti prea p***t Succes !
 3. Pentru liniștea unora, nu mai întrați pe profilul meu sa imi dati urmarire, mi-am dezactivat funcția din simplul motiv ca nu vreau sa fiu lins pe c***e, prefer sa o facă escortele pe care le plătesc. Succes !
 4. Încă ceva ... forumul asta a fost si este borcanul cu miere pentru mulți insa, plm, nu toți au loc la masa, se știe. Eu, cand am început afacerea pe care o am, prima data m-am dus la OSIM, pentru e evita ce fac alții acum. Le place ceea ce vad si vor si ei. Cu munca mea :))) Zilele trecute navigam la întâmplare si dau in plm de un site izbitor asemănător cu nimfomane, la denumire si platforma, insa cu domeniu .ro , cu putini utilizatori si, ghici, AndreeaDT are anunt acolo. Daca este tot al lui Pisicuts, plm, sa-i fie de bine, ii fac promo insa eu cred sincer ca nu. Tot vreo hidrocarbura
 5. Salut frate, Ce zici tu de Kaspy, ca e un batranel linistit ? :))) Este aparatorul p***i mele, ii plac numai alea tinerele, daca se poate under 18 da' nu mai sunt vremurile altora , care ai vazut cum face. Zici ceva de Daniel, pac, sare și el iar ala ii da like-uri. Auzi, ca sta cu securea banarii deasupra capului ! Și, care este problema dacă este banat ? Nu își poate face alt cont ? Postarile lui raman. Este vorba de orgoliu, frate ... Bai Kaspy, am fost corect si sincer cu tine pana în punctul cand mi-ai trimis in plm dialogul dintre tine și el. M-ai enervat grav cu doua chestii.I
 6. Buna, vad multe baliverne scrise pe aici Am vazut ca ai 400 ora și stai și pe langa mine. Faci cumva (sau incerci) și deepthroat ?
 7. Dacă tot imi citești postarile, vierme, da și tu un like, nu te-a învățat m**a in cei 7 ani ?
 8. Bai frate, tu esti masochist rau :))) Ca aia e asa, ca cealalta o suge asa. Du-te frate si fute-o si gata :) Si dup'aia baga o recenzie din aia siropoasa, ca tine :))) Succes !
 9. Fetele sunt inteligente și stiu sa isi faca programul 🙂 , pentru a beneficia de o minivacanta.
 10. Pe tine te-am omis frate din gasca 🙂 Scuze, te-am adăugat acum. Bai băieți, aveți derapaje grave. Succes !
 11. https://music.youtube.com/watch?v=eyrcaHoKcS0&feature=share
×
×
 • Create New...