Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

bucher

Maistru Curvar
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Reputatie Excelenta

1 Follower

About bucher

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Ploiești

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NuSi nu din 2017 ma duc la fetite, ci din 2006.
 2. Asta asa e. Uite, acum 2 zile am fost si la alinuta blonda de la hale, cea cu 275 la coada, e foarte OK, dar nu e ceva iesit din tipare, asa cum e aceasta boxera. Scriu doar despre cele care ma impresioneaza.
 3. Asta cu engleza, cu 1923, uita-te la recenziile mele din trecut si nu in ultimul rand la gramatica afisata de mine. Un peste nu scrie prea corect. Inainte sa acuzi pe cineva, verifica niste informatii... daca poti din 2-3 sure diferite. Ia-o ca pe un sfat de la un om nascut ceva mai devreme.
 4. Revin si eu cu o recenzii scurta. Locatie si preturi au scris mai sus. Fata merita fiecare banut. Este antrenoare de box, are un corp tonifiat si face un ON f. bun. Ochii aia verzi si curul de milioane m-au innebunit. Chiar daca nu face anal si finalizare orala, cred ca este in top 5 in Ploiesti. Mie mi-a facut On, capita si apoi iar On cu finalizare pe tate, totul in bucatarie, in timp ce sa fumam o tigare. 100 cadoul. Nu scriu des(cu toate ca merg la fetite cam de 3 ori pe sapt.) dar aceasta fata merita vizitata. Nu o sa va para rau.
 5. Si eu sunt curios sa aflu mai multe detalii, mai ales ca mi-a zis la tel.ca face si dubla penetrare cu 1000 lei ora, adica 500 ora de caciula. Interesant, nu?
 6. https://nimfomane.com/forum/topic/122460-angi-100-reala/
 7. A activat prin 2018 in Ploiesti impreuna cu colega ei Angi.Amandoua faceau sex total.Stateau vis-a-vis de Mega pe Republicii.Colega ei Angi a facut senzatie atunci.Din pacate nu gasesc topicul.
 8. Vad ca e concurs-cine ajunge mai repede la dansa-V-am spus ca merita;I-am spus si ei ca o sa-i fac reclama de nu o sa aiba timp sa respire. Numai bine si spor la futut.
 9. Exact. E nebunie maxima. Nu iti vine sa crezi.
 10. Are anuntul ieri la 16.21,nu ma pricep sa postez pagina de net de pe publi. Inainte de toate tin sa va anunt ca este cu mult peste studenta-daca nu luam in calcul sinii mici si ca totul e protejat.Oral,normal,100 cu 200. Sunat, programat in 20 min. in spate la West mall, bl. I2, parter. La tel. mi-a spus ca are 18 ani. Cand mi-a deschis usa am ramas masca cat de frumoasa era. Bai nene, e o papusa, iti vine sa pleci cu ea acasa. Oral de 10,suge si mijlociul, am incercat-o, geme putin cand te line la oua, de vis. Normal cu ea deasupra-10-are o viteza caprita asta... Normal pe la spate-10-te fut
 11. A reaparut.Am programare azi. N-o scapati ca gagica asta chiar merita.
 12. Are topicul,, OANA 0720951583 & 073874743075".
 13. Deocamdata vad ca nu e in Ploiesti,sau poate gresesc eu.
×
×
 • Create New...