Jump to content

bucher

Maistru Curvar
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Reputatie Excelenta

1 Follower

About bucher

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Ploiești

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vad ca e concurs-cine ajunge mai repede la dansa-V-am spus ca merita;I-am spus si ei ca o sa-i fac reclama de nu o sa aiba timp sa respire. Numai bine si spor la futut.
 2. Exact. E nebunie maxima. Nu iti vine sa crezi.
 3. Are anuntul ieri la 16.21,nu ma pricep sa postez pagina de net de pe publi. Inainte de toate tin sa va anunt ca este cu mult peste studenta-daca nu luam in calcul sinii mici si ca totul e protejat.Oral,normal,100 cu 200. Sunat, programat in 20 min. in spate la West mall, bl. I2, parter. La tel. mi-a spus ca are 18 ani. Cand mi-a deschis usa am ramas masca cat de frumoasa era. Bai nene, e o papusa, iti vine sa pleci cu ea acasa. Oral de 10,suge si mijlociul, am incercat-o, geme putin cand te line la oua, de vis. Normal cu ea deasupra-10-are o viteza caprita asta... Normal pe la spate-10-te fut
 4. A reaparut.Am programare azi. N-o scapati ca gagica asta chiar merita.
 5. Are topicul,, OANA 0720951583 & 073874743075".
 6. Deocamdata vad ca nu e in Ploiesti,sau poate gresesc eu.
 7. Am sunat-o din nou acum,este exact cum am spus,mi-a zis ca ieri nu a stiut preturile din Ploiesti,iar azi a trebui sa mareasca tariful...200 cu anal...nu mai recomand...un pret coect ar fi 150.Cred ca ma reorientez spre Oana miniona.
 8. Acum am vazut ce a scris sorinionescu.Nu stiu ce i-a spus lui, dar tot ce am scris mai sus este adevarat. V-am spus ca si eu m-am mirat de pret... poate ieri a fost prima zi la ea si a fost oferta, sau nu era la curent cu preturile Di Ploiesti. Nu mint cu nimic,vedeti postarile mele si va dati seama ca sunt om serios.
 9. Am promis ca revin cu recenzia, deci:am sunat ieri in jurul orelor 15.30 mai multe dudui,printre care si pe titulara topicului,care initial nu mi-a raspuns. Din cca.20 de apeluri am ales gagica de pe Republicii,colt cu restaurantul Prestige(stiam din recenziile ei de prin Bacau ca merita cu varf si indesat, plus ca celelalte cuiburi si locatii de prin Ploiesti le stiam ca pe apa-in 20 de ani de activitati am avut timp).Dupa ce am parcat masina acolo,ma suna un nr.de cosmote(ulterior am aflat ca avea 2 cartele in acelasi telefon si din greseala m-a sunat de pe cel personal).Imi spune varsta(
 10. Si am lasat la urma ce era de vazut cu atentie...asteptam pareri.
×
×
 • Create New...