Sari la conținut

bucher

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre bucher

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiești

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bucher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

75

Reputație

  1. NuSi nu din 2017 ma duc la fetite, ci din 2006.
  2. Asta asa e. Uite, acum 2 zile am fost si la alinuta blonda de la hale, cea cu 275 la coada, e foarte OK, dar nu e ceva iesit din tipare, asa cum e aceasta boxera. Scriu doar despre cele care ma impresioneaza.
  3. Asta cu engleza, cu 1923, uita-te la recenziile mele din trecut si nu in ultimul rand la gramatica afisata de mine. Un peste nu scrie prea corect. Inainte sa acuzi pe cineva, verifica niste informatii... daca poti din 2-3 sure diferite. Ia-o ca pe un sfat de la un om nascut ceva mai devreme.
  4. Revin si eu cu o recenzii scurta. Locatie si preturi au scris mai sus. Fata merita fiecare banut. Este antrenoare de box, are un corp tonifiat si face un ON f. bun. Ochii aia verzi si curul de milioane m-au innebunit. Chiar daca nu face anal si finalizare orala, cred ca este in top 5 in Ploiesti. Mie mi-a facut On, capita si apoi iar On cu finalizare pe tate, totul in bucatarie, in timp ce sa fumam o tigare. 100 cadoul. Nu scriu des(cu toate ca merg la fetite cam de 3 ori pe sapt.) dar aceasta fata merita vizitata. Nu o sa va para rau.
  5. Si eu sunt curios sa aflu mai multe detalii, mai ales ca mi-a zis la tel.ca face si dubla penetrare cu 1000 lei ora, adica 500 ora de caciula. Interesant, nu?
  6. https://nimfomane.com/forum/topic/122460-angi-100-reala/
  7. A activat prin 2018 in Ploiesti impreuna cu colega ei Angi.Amandoua faceau sex total.Stateau vis-a-vis de Mega pe Republicii.Colega ei Angi a facut senzatie atunci.Din pacate nu gasesc topicul.
  8. Vad ca e concurs-cine ajunge mai repede la dansa-V-am spus ca merita;I-am spus si ei ca o sa-i fac reclama de nu o sa aiba timp sa respire. Numai bine si spor la futut.
  9. Exact. E nebunie maxima. Nu iti vine sa crezi.
  10. Are anuntul ieri la 16.21,nu ma pricep sa postez pagina de net de pe publi. Inainte de toate tin sa va anunt ca este cu mult peste studenta-daca nu luam in calcul sinii mici si ca totul e protejat.Oral,normal,100 cu 200. Sunat, programat in 20 min. in spate la West mall, bl. I2, parter. La tel. mi-a spus ca are 18 ani. Cand mi-a deschis usa am ramas masca cat de frumoasa era. Bai nene, e o papusa, iti vine sa pleci cu ea acasa. Oral de 10,suge si mijlociul, am incercat-o, geme putin cand te line la oua, de vis. Normal cu ea deasupra-10-are o viteza caprita asta... Normal pe la spate-10-te fute cu mare placere-obosisem, na varsta(+40). Cand am scos-o si i-am zis sa ma termine oral cu prez.a venit SURPRIZA-ERA UDA Toata-fara nicio gluma. Mi-a intarit-o oral din nou si s-a lasat in ea-a zis ca ea mai vrea sa se futa ca ii place. E incredibil ce cur bombat are, nu am mai vazut de mult asa ceva. Mergeti, futaciosi, o sa-mi multumiti.
  11. A reaparut.Am programare azi. N-o scapati ca gagica asta chiar merita.
  12. bucher

    Ioana 0730153358

    Are topicul,, OANA 0720951583 & 073874743075".
  13. bucher

    Ioana 0730153358

    Deocamdata vad ca nu e in Ploiesti,sau poate gresesc eu.
×
×
  • Creează nouă...