Jump to content

nikilucy

VIP Member
 • Content Count

  1,148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nikilucy last won the day on February 22

nikilucy had the most liked content!

Community Reputation

1,527 Reputatie Excelenta

About nikilucy

 • Rank
  Femeia este numai sexualitate, pe când bărbatul e sexual.

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  🟦🟨🟥

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bai clona farisista (ipocrit/mincinoasa) ce esti, fortezi fata, din moment ce nu ai platit pentru finalizare orala, si acum ca un fariseu ce esti te victimizezi, marele fariseu, alupigus tu si mata(boarfa aia ieftina cum le spui tu la femei, probabil ca asa ai auzit la fariseul de taicatu, facut din laba si dus de musca tete in vaginul boarfei ieftine, pacat ca nu se faceau avorturi pe vremea lui Ceasca, mare pacat, clona imbaxita, farisista, esti un nimeni,nu te mai plange si victimiza ca o pizda ce esti mai fariseu. luate-ar sacul negru sa te ia. alupigus.
 2. "farisei" adica ipocriti, mincinosi, nu chiar fraieri, o descriere perfecta a specimenului.
 3. din ce afirma specimenul asta, inteleg ca el cu 150 ron a incercat sa forteze o finalizare orala pt care noi ceilalti platim extra 100ron , o forma usoara de viol, din moment ce fata refuza, suparat nevoie mare, ca alti macho pe aici incepe sa insulte si sa jigneasca ca si pe celelalte fete, pardon vorba lui "boarfe ieftine", iar noi "fraieriii" tot vorba lui , cum ne considera el sa punem botul la ce spune el. ne meritam soarta.
 4. deoarece vad ca a aparut un specimen care consuma curentul la tastatura degeaba, ca buceafarul asta, ca atat il duce capul, mentionez ca am deschis acest topic deoarece singurul mod eficace , in lipsa unei administratiii care sa ia masuri utile contra trolilor, ramane injuratul, nu-i problema ca am experienta zilnica la asta, dar nu e normal asa ceva, asa ca buciferii sa se abtina de la a consuma curentul degeaba aici.
 5. Maica staretã surprinde, intr-o noapte, un bãrbat extenuat care incercã sã sarã gardul manãstirii, inapoi spre lumea laica. -Ce-ai cãutat aici, pãganule -Am vrut sã fur ceva de mancare, dar m-au prins mãicutele. -Cind, in seara asta? -O, nu, acum patru sãptãmani
 6. Un pieton neatent este lovit de o motocileta. - Ei bine, poti spune ca ai avut o zi norocoasa, il consoleaza motociclistul, ajutandu-l sa se ridice. - Zi norocoasa? - Da, pentru ca de obicei conduc un camion de 30 de tone...
 7. esti neam cu asta care mananca kaka aiurea, un fraier cum spune el cumva? ca la inteligenta sigur esti. papagal ii taicatu ca nu suntem neamuri.
×
×
 • Create New...