Sari la conținut

zzzxxt

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zzzxxt

zzzxxt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Treaba a fost rezolvata intre timp,multumesc oricumðŸ˜
  2. Salutari colegii, poate suna a intrebare retorica,unde gasesc si eu o locatie ok pensiune sau hotel in care pot merge cu o fetiscana fara sa avem probleme de genul pereti care sa se auda totul prin ei si chestii de genul ? Multumesc anticipat!
  3. Acum cateva zile am vizitato si eu pe fatuca asta dar sincer daca ar avea o paleta mai larga de servicii e de mers mai des pe la ea pentru iubitorii de skinny Locatie 7 e cam in vazul lumii Igiena fata 10 nimic de reprosat OP 7 tehnica soft poate daca facea ON ii dadeam un 9 NP 8 nu comenteaza la pozitii si e acolo cu tine GFE 8 sociabila oarecum Aspect fizic skinny cu sani micuti si fund micut dar apetisanta in felul ei Nu accepta FK,CIM,ON sper ca pe viitor sa isi largeasca paleta de servicii ca are potential si nu pusa pe FAST FUCK Programarea facuta telefonic fara probleme sau intarzieri Pret 150/nr 250/ora Sper sa nu fi omis ceva Spor la ciocanit colegii !
  4. A fost cineva la ea ? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Buna-Fac-si-deplasari/7b0161767c6c6753.html Astept păreri !
×
×
  • Creează nouă...