Sari la conținut

viper x

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre viper x

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

viper x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Buna ,se poate intra si impreuna cu colega?
  2. Ieri am vizitat-o pentru a doua oara pe Lidia , aceeasi prezenta incantatoare, se pare ca , cu cat mergi mai des la ea te simti din ce in ce mai bine, o escorta care merita cu adevarat vizitata , probabil nu va fii nici ultima vizita pentru ca creeaza dependenta :)pupici Lidia!
  3. Vizitat si eu domnisoara in cursul zilei de ieri , dupa o cautare a locatiei cu peripetii , am gasit-o in cele din urma cu ajutorul Lidiei . Fata , aspect placut sociabila , placuta , atitudine pro client. Camera de actiune frumos amenajata pat mare , oglinzi. Ca timp am petrecut aproximativ o ora in compania ei , a inceput cu un ON bun cu deep, atentie si la zonele invecinate finalizat CIM, al doilea nr inceput cu acelasi ON placut apoi trecut la NP cu lady on top , schimbat in doggy si finalizat in balonas . Intalnire reusita in compania unei fete frumoase , recomand !
  4. Salutare Am reusit sa trec sambata asta pe la Daria. Programarea facuta in cursul zilei prin sms . Este o tipa plăcuta si foarte dezghetata , comunicativa O intalnire reusita , atitudine pro client am avut parte de 2 finalizari intr-o ora ,ca nota generala 9 .Cu siguranta este de revenit Multumesc Daria si sper sa ne mai vedem.
  5. Asta ar fii trebuit sa isi zica batutincap nu scaunlacap, comenteaza aiurea peste tot.
×
×
  • Creează nouă...