Sari la conținut

yepdep

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre yepdep

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

yepdep's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. yepdep

    Alina - 0733793830

    Va rog mult daca se poate sa mai imi spuna cineva daca mai activeaza sau??
  2. yepdep

    Alina - 0733793830

    Buna seara tururor Mai stie cineva de scumpa noastra Alina ceva, mai activeaza, nu a-ti mai scris nimeni.
  3. Chiar acel scurt video de care vorbesc mai sus ar prinde bine, daca desigur nu se supara superba jasmine. 😇😊
  4. Ce cred eu ca ar extrem de frumos si un cadou bine meritat este sa o vedem pe frumoasa jasmine intr-un scurt video cum se flexcseaza cum face geno in acea deosebita lenjerie.
  5. yepdep

    Alina - 0733793830

    Subscriu cele spuse de tine si nu este o problema, in fond mi se parea destul de mare asemanarea dintre ea si o persoana dar nu are importanta, sper sa ajung sa o cunosc si sa imi dovedesc daca mam inselat sau nu. Multumesc si apreciez raspunsul sincer si deschis care mi l-ai oferit. O zi frumoasa si sper sa fie in Timisoara cand ajung si eu.
  6. yepdep

    Alina - 0733793830

    Nu stiu sincer, de aceasta vam intrebat pe voi?
  7. yepdep

    Alina - 0733793830

    Va scriu doar pentru a ma convinge daca seamana doamna cu Alina sau nu, multumesc! Va rog pe cei care a-ti fost la ea daca puteti sa imi lasati un numar aa va trimit pe whatsapp o poza sa vedeti daca este ea sau nu. eu nu sunt in Timisoara dar as venii daca as sti ca ea Alina cea din poza. Multumesc, daca poate cineva sa faca chesria asta as aprecia enorm!! Daca nimeni nu se ofera iar este ok, o voi cunoaste cand voi venii.
  8. yepdep

    Alina - 0733793830

    Eu sincer am intrebat pe acest forum doar sa aflu daca o cunosc sau nu pe aceasta Alina, fiindca din poze imi pare cunoscuta cu o tipa pe care o stiu si care a lucrat in iulius mall la un moment dat, dar pana ajung eu sa o cunosc cred ca este confuzie.
  9. yepdep

    Alina - 0733793830

    Multumesc de raspuns, deci sa inteleg ca nu mai ai in alte parti, cum ar fi pe partea dreapta un pic peste bazin??
  10. yepdep

    Alina - 0733793830

    Va rog mult daca stie cineva sa imi spuna as aprecia mult!!!
  11. yepdep

    Alina - 0733793830

    Buna seara Daca se poate cineva sa ma lamureasca si pe mine daca Alina are cumva tatuaje, daca da unde le are. Scuzati-mi deranjul, doar daca se poate as aprecia mult. Seara frumoasa!
  12. Proaspat iesit dintr-o vacanata in Maldive, dintr-un vis frumos unde cu drag voi mai revenii. Cum note de 11 nu exita, le voi folosi pe cele de 10 😂😅 la toate capitolele. Simti cu adevarat in cate minute petreci in vis ca este totul perfect si ca ai o iubita cu care linistit poti sa faci pasul cel mare, fiindca exita daruire, comunicare si respect. Fara ezitare si daca politicos va rog se poate ca ISA sa fie mutata undeva sus, unde ii este locul. Dupa acest comentariu mi-ar placea sa nu mai exite dubii in deciziile viitorilor clienti. Te felicit esti o mare doamna si daca este de domnisoara !!! Te pup o seara frumoasa si te astept sa mai inveselesti Timisoara!!!
  13. Sincer taboo nu stiu daca are, dar poate ne primeste pe amandoi, maine este ultima zi a iei deci ciocane tare si pe ea calare!!!!
  14. Zis si facut Am plecat de ceva vreme de la superba erika, dragilor vo recomand cu tot dragul, este extrem de sexi, sanii sunt incredibili, am avut placerea ca in momentul final sa ii pictez si sa ma bucur maxim de iei. Recomand tuturor o super doamna !!!
  15. Ok, super maine te voi vizita, abea astept, promit dupa intalnire sa compun o recenzie frumoasa!!
×
×
  • Creează nouă...