Sari la conținut

shoarecu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre shoarecu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buc

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

shoarecu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Salutare Care dintre escortele testate de voi accepta runde mai zdravene de doggy (gen bulldog), supuse, fara sa se planga? Multumesc de recomandari 😊
  2. Era vorba sa nu tragem concluzii pripite :) Risk mitigation initial, iti spune ceva ? :) O zi buna
  3. Plecand de la principiul ca judecatile de valoare nu se pun intr'adevar la repezeala si nici la cald, am zis sa verific la fata locului daca am motive sa blamez. Am fost la domnisoara si fac mea culpa: m'am enervat la pripeala dupa o anumita replica primita (si dupa o dimineata agitata, da' asta'i alta poveste). Cer scuze Lidiei. Frantuzul are o vorba de duh: numai imbecilii nu'si schimba niciodata opiniile :)
  4. Din conversatie reiese altceva prietene! Oricum, eu unul am de gand sa'mi fac din cand in cand de cap "decat" cu femei care merita respect (asta, in situatia de fata, nu merita atentie), restul nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie :)). Treaba voastra daca vreti sa aruncati banii pe geam ;) Sanatate, nostri ca brazii ! :)
  5. Obraznica, aroganta si nesimtita! Pentru cei care vor dovada, le dau toata conversatia avuta pe WhatsApo cu creatura asta, ca sa nu ziceti ca afabulez. Pe scurt: programare facuta la 13:41 pentru ora 15. Am intrebat'o atunci de adresa dar nu mi'a raspuns. Din ce am citit pe forum ramasesem cu impresia ca este in Coresi. Asteptam in mall cand putin inainte de 15:00 imi trimite mesaj sa se asigure ca vin. Ii confirm si ii mai cer o data adresa exacta. Cand o primesc in sfarsit, vad ca'i strada Egretei, la care as fi ajuns un pic mai tarziu de 15:00, cel mult 10 min in intarziere. Ii spun asta si domnisoara incepe frate sa ma ia de sus si sa'mi explice, chipurile, ca la prosti, cu o aroganta de doi bani ca ea nu ma mai poare onora Mi s'a facut lehamite si am lasat'o balta. Pentru mine nu merita nici 50 de lei pe ora la felul in care vorbeste (scrie) si se comporta. Deci repet, care vrea sa citeasca toata conversatia, msg si v'o pun la dispozitie. Nu ne lasam calcati pe bataturi de aceste specimene pe care le platim ca sa le futem, nu sa le luam de neveste, asa'i ? :))
×
×
  • Creează nouă...