Sari la conținut

jackandrei

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre jackandrei

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Dubai, United Arab Emirates

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jackandrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

22

Reputație

  1. Am conversat si eu cu ea pe whatsapp, unul din mesajele ce m-a socat a fost ca face normal neprotejat pt 250 lei tura, ce sa zic, evitati-o ca e boala curată!
  2. Nu cred ca mai activeaza, i-am scris, seen si block instant!
  3. Am vizitat fetele in 4, a fost o experienta fenomenala, fetele au fost foarte implicate, oral de nota 10, greu am rezistat la oral, apoi vine NP, 10, ceva de nedescris, recomand amatorilor de femei mature, Antonia, Andrada, pupici din partea mea si sa ne revedem in 4 cu bine😘😘😇
  4. Are cont de 2 zile :(. Nu poti sa bagi mana in foc ca e real contul, no offens.
  5. Dragi colegi, din cele active astazi, merita sa mergi la vreuna si sa nu vin trist acasa?:))
  6. Si cand am vizitat-o eu la fel s-a intamplat, usa de la bucătărie inchisa si mi-a spus de doua ori insistent sa merg in camera, putin mi s-a parut dubas. Iar la un moment am auzit ceva prin casa miscand, dar nu am bagat in seama si am continuat.
  7. Vizitat, ce sa zic, mi s-a parut diferita, mi-a placut asta. Zambeste, se prosteste, ft interesanta. Picioare lungi, sunt "musculoase" sa zic asa, sâni mici, ft inalta, ft interesant proportionata. Despre acțiune, la fel ca si colegii de mai sus, despre oral pot sa zic ca pt mine a fost printre cele mai bune. Din partea mea nota 10 pe linie. Recomand cu placere celor care le plac fetele inalte.
  8. De 2 zile incerc sa dau de tine, dar nu imi raspunzi :(. Am gresit cu ceva?
  9. Va multumesc tuturor pentru sfarturi, chiar am un deficit de vitamine, am sa incerc sa iau mai multe vitamine si sa fac sport mai mult. Va multumesc pentru timpul acordat!
  10. Buna ziua. M ar interesa daca a incercat cineva pastile pentru marirea cantitatii de sperma, daca si-a facut efectul si ce pastile ati folosit. Daca sunteti pro/contra. M-ar interesa sa iau pentru ca imi doresc o "explozie" a cantitatii de sperma si finalizari mai intense. Nu am vreo problema de fertilitate, si acum am o cantitate moderata. Vreau sa precizez, ca am 23 de ani, daca imi poate afecta sanatatea cu ceva.
  11. A vizitat cineva? Vreo recenzie?
  12. Am vizitat-o pe domnisoara acum vreo saptamana jumate, foarte fain, nu o face pentru bani, foarte interesanta experienta. Te pup:*:*:* Semnat Moto
×
×
  • Creează nouă...