Jump to content

2peu_2peu

Platinum Member
 • Content Count

  8,412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

2peu_2peu last won the day on September 28

2peu_2peu had the most liked content!

Community Reputation

31,384 Reputatie Excelenta

About 2peu_2peu

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Kiustenge
 • Interese
  👁👂 INFO

Contact Methods

 • Telefon:
  Only email me regarding my orders

Recent Profile Visitors

24,412 profile views
 1. Daca sa vb despre anal, ai confirmat ca da ,esti neserioasa,manglitoare si de evitat. Dar 💰pentru anal au fost platiti de tine @balan1992?
 2. ....adica aia care "face" video-chat "e prosti". Da .. tu ai reinventat sexul, dupa tine ar trebui sa fac sex ca in filmul Demolatorul https://www.youtube.com/watch?v=N_q-DhQwZog Era odata LINIA FIERBINTE cand mergea prosteala care o expui tu . Da sunt uni barbati care cer la tipe cu prezervativ sa nu ia boala de la ea, ca ea este predispusa la boli odata ce o viziteaza fel de fel de barbati . Sunt tipe care TOTUL PROTEJAT si pentru 50 ron se poate fara protectie,deci aia e 50 ron diferenta---ce vrei creierul ala de care ai pomenit tu ia sus.
 3. si "respectiva și apoi labareala, "detali", discuții.".... tin topicul sus ,la fle ca DISPO (ora 11.00)...postare cu o poza veche(ora 16.30.)....Ma gasiti pana la 21.30 ( postare la ora 18.00). Cine este interesat sa viziteze respectiva sa lectureze tot sa isi fac idee
 4. Exact tot in pending este si ce ti-am zis eu!
 5. eu ma refeream la titlul topicului in care apare nr de telefon comunicat de tine 0752473293 . Nu se poate sa ai 2 topice dechise pe aceeasi sectiune, chiar daca schimbi nr de telefon.
 6. sunt ferm convins ca sunt asa persoane , dar asta nu are legatura cu calitatea serviciilor prestate, seriozitatea in a respecta programari, limbajul tau folosit aici in interactiunea cu diferiti utilizatori de nimfo exemplu de atitudine Postat Martie 1 Nu mai prins în stare bună 🤣
 7. @Izabel22 pentru tine este inca in pending ce zic baieti mai sus ?. In felul asta o sa ai timp liber mult . uite deja se "vede" 3 postari de ale tale in zile diferite pe acest topic si nici macar offtopic intre ele de la baieti. Sti gura bate curul ! .
 8. Hei bine ai revenit. Nu este nevoie de topic nou cand revi aici la malul marii, se creeaz confuzie , posteaza pe topicul vechi.
 9. FARA CIRESICA-- e prea multe fete pe hectar. soveja ? este strada boss de la Institutul de marina pana la Mac-ul de la Delfinariu incurci. @Alyce depinde si de buget, sa gasesti sa accepte activitatea desfasurata de tine. Delfinariu Faleza Nord si zonele precizate mai sus
 10. Este normal sa incerci sa negociezi. Negociezi cu formatia la nunta, negociezi cand faci un Leasing, cand cumperi un apartament Negociezi cu meseriasul care iti zugraveste,pune gresie cum sa nu incerci sa negociezi cu fetele?. Doar si ele presteaza un serviciu, ca este sexual aia este.
 11. Pentru ce sa lupt? --pentruu stilul asta de viata care il am . Ca viata este grea in Ro este altceva,,ca nu ne luam pe ai nostri conducatori de gat sa le cerem socoteala este alta discutie. PLM tot noi plecam afara,muncim afara,platim afara taxe si impozite dar vrem sa se schimbe ceva aici in tara. Ca se trimite bani in Ro da este adevarat dar NU SE SCHIMBA NIMICA,defapt incurajam sisteml sa nu faca nimica.Odata ce "sistemul vede ca merge " nu isi bate capul sa schimbe nimica. Da , daca va veni vremea, voi merg la lupta , nu mă dau in spate
 12. nici'eu boss. daca asa avea cel mai mic dubiu as spune PASS. Nu as cere niciodata buletinul clar, cel mai mic dubiu PASS , are balta peste doar ca in alta parte!. Noroc !!
 13. Acum 1 an erau numai virusologi acum sunt experti geopolitici.
 14. sti tu ceva ca este posibil sa nu aibe peste 18 ani?ai fost "acolo" ..sau presupui ?,sau denigrezi?. Esti cam manglitor, CUM PLM sa iti arate buletinul? .Besi mincinosule sa faci "runflat" indiferent cat ai plati.
×
×
 • Create New...