Sari la conținut

megatron78

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre megatron78

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

megatron78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. Duteeee,servicii jalnice si pe graba, tot timpul intreba daca e gata, iar locatia, pff, jeg. Am fost in diferite locatii dar ca aici!!!.
  2. Figuri si preturi pe masura.... aloooo aici esti in Romania, salariul este mult sub ce se plateste in Italia.
  3. Salutare,ieri am reusit sa ajung si eu la domsoara.Este pe departe cea mai buna experienta pe care am avut-o cu o escorta.Atitudine,aspect,sani fff frumosii,fund apetisant nota 10.Merita aprecierile noastre si sa o pastram cat mai mult in urbea noastra.De revenit, cat de curand.
  4. Nu este aceiasi persoana, intrdevar este de evitat,roscata care acum este blonda,atitudine jalnica, daca se poate bani cat mai multi si clientul sa termine in 5 /10min maxim
  5. Seara buna...astazi am reusit si eu sa ajung la IZA...,o sa fiu scurt.O tipa foarte ok cu , care poti purta o discutie constructiva, iar cu privire la prestatie, sa dau si eu note: Locatie 9 Prestatie 10 Aspect 9+ Halatul dupa cum se stie😉 De revenit? Cu siguranta,poate prind o oferta😉😙
  6. https://nimfomane.com/forum/topic/3569-gina-0787615810-0732955256/
  7. Un nr de telefon ptr programari.
  8. Pai da tocmai asta e,am cerut cu Adela si mi sa spus ca nu este.Ma intrebat daca raman, si am gresit, ma tratat cu .....asta e.
  9. Da mai activeaza acest salon, de fapt cred ca singurul din Ploiesti, probabil si din aceasta cauza atitudinea. In ultimii 5 ani cred am fost de cateva ori aici, nu stiu exact dar cred ca 10 ori , e acolo...,dar azi am ramas cam dezamagit, atitudinea si greata ma facut sa regret ca am fost azi pe acolo.Nu vreau sa fac reclama negativa dar asta e parerea mea de azi.In trecutele vizite a fost de nota 10.Eu cred ca nu tot timpul ai chef de munca,dar nici eu nu am venit pe gratis,....asta e....o trecem la esec(ziua).
  10. Buna, Daryyya!!! O programare azi,pe 15, se poate?
  11. Ma bag si eu, doar na eu am deschis discutia!!!
  12. Am spus club de swungeri,nu homo!!!e treaba ta ce preferinte ai.spor!!!
  13. Eu cred ca s-ar gasii cativa pretendenti atata timp cat cotizam la bugetul unor fete din urbee.Ramane de vazut daca sunt interesate de idee si cateva fete,iar bugetul cred ca s-ar strange,problema mai delicata este locatia.Trebuie o locatie cat de cat ,sa se ridice pretentiilor evenimentului,si sa fie si foarte sigura...nu avem nevoie de complicatii.
×
×
  • Creează nouă...