Jump to content

jlo999

Maistru Curvar
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

237 Reputatie Excelenta

About jlo999

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Cluj

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu am contactat-o,adică pe numărul postat vreo 2 pagini un urma,sper sa fi vorbit cu ea și nu cu altcineva, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva haine,geluri sau de orice altceva și a zis ca are nevoie de țigări, iam zis ca ii duc doar sa îmi zică unde e internată. Eu nu o cunosc personal,nu am vizitat-o când activa,doar ca mi sa făcut foarte milă de situația ei.
 2. Am vrut sa o vizitez într-o seara, e drept ca era ora 00:00,dar când mi-a comunicat lista cu serviciile și tarifele am spus pas. 300 o finalizare 500 ora CIM 100 extra Și mai avea ceva extra la 50,doar ca am uitat ce. La tarifele astea am spus pas.
 3. Corect,și eu am vizitat-o la 150 finalizarea, a fost o experiență bună,nimic wow,dar nu vad de ce a crescut tariful,nu a adăugat nimic pentru a se justifica creșterea tarifului,la acest preț nu e de vizitat părerea mea.
 4. Scuză-mă ca intervin,dar pana sa ajungă la top mai e cale lungă, sunt alte fete care chiar merită promovate.
 5. O sa îți răspundă, mie mi-a răspuns foate prompt și ieri și alaltăieri, doar ca nu am reușit nici cum sa ne sincronizam,poate e cu client,dar răspunde. Eventual scriei intervalul în care poți fi contactat.
 6. Am vizitat și eu fata mai demult,nu am avut timp pentru recenzie la momentulrespectiv,experiența e cel mult banală, e departe de notele primite de la anumiți colegi.Nu e nimic wow după părerea mea.
 7. Buna seara,după vreo trei încercări nereusite de a o vizita pe Maya,am reușit în sfârșit sa o întâlnesc. M-am programat pe whatsapp,și la ora stabilită am fost la locație. Ajuns la locație, am făcut cunoștință, am fost servit cu apă ,putina socializare după care am primit prosop curat și am plecat la dus. Întors de la dus,am început acțiunea. Vreau sa va spun ca Maya nu e ceva papusa tunata, dar ce GFE ...eu nu am întâlnit la multe fete. ON umed,dar umed,cu atenție la sateliți, deep,nu are cum sa nu îți placa(top 5 personal)pare ca ii place și ei sa facă oral. NP am încerc
 8. Salutare, Am vizitat domnișoara,programare pe whatsapp,respectată, Delia e o fata mișto, foarte frumoasă, am prins-o și nemachiata (un plus pentru mine ca am văzut-o naturală),sâni mari,bronzata ,fund bombat,pielea fină. Actiunea a deputat cu un ON,urmat de 69,doua poziții la NP și aia a fost,ca eram stătut de ceva vreme. Igiena ei e ireproșabilă . Apartament curat, am primit prosop curat,geluri de dus multe,am fost servit cu apă,cam tot ce trebuie pentru o întâlnire reușită. Am achitat 250 de lei ,dtd vreo 50 de min. Care nu a-ți vizitat-o, mergeți, merită.
 9. Colegu' CIM nu e tot una cu inghitire(swallow),și zice ca nu face normal neprotejat,nu oral normal,care înțelegem ca e discutabil.Oricum e super fată,eu am vizitat-o cred ca în 2019 dacă bine îmi amintesc,e top fata,păcat ca nu sta mai mult pe la noi.
 10. Salutare,am vizitat-o pe Elisa,programare pe whatsapp respectată, locație după cum și scrie Park lake,apartament cunoscut pentru astfel de activități. Am purces în apartament, am făcut cunoștință,frumoasa Elisa,înaltă,sâni medii,am fost servit cu apă plată la alegerea mea,am primit prosop curat și am mers la dus.Dupa dus acțiunea ON -10,foarte bun,deep,cu atenție multa la zonele adiacente, priviri foarte porno,are niște ochelari care i se potrivesc foarte bine pentru astfel de activități, am trecut după la 69,epilata, curată,nu am simțit nici un miros suspect NP-9,a folosit puțin lu
 11. Seara bună,am încercat să vizitez domnișoara însă ajuns la destinație la ora stabilită nu a mai răspuns.Nu respectă programarile.
 12. Salutare,am vizitat ieri domnișoara si am facut o alegere bună. Note: ON-9-foarte bun oralul,cu atentie la zonele adiacente,încearcă deep,poate putea fi un pic mai umed,dar oricum e foarte bine la acest capitol.(păcat ca nu face CIM) NP-9-Doua poziții, LOT si misionar,se implică, geme plăcut, se umezeste natural. Aspect:9 însă aici e foarte relativ pentru ca ce este pentru mine de nota 9 pentru altu poate e de 7 sau de 10,dar oricum fata arată bine ,înaltă, bronzata, ceva tatuaje,sâni medii,carnea tare pe ea. Locație-9.gel de dus,prosop,apa de gura,apartament curat,locuri de parcare,zona liniș
 13. Parca vorbim limbi străine aici,fata nu înțelege nimic.Asta e,norocul nostru ca avem si alte opțiuni. Sa futeți sănătoși.
 14. Prea multe comentarii si replici din partea ta,la orice găsești o scuză,unii dintre băieții de mai sus ți-au dat sfaturi utile,nu te erija într-o persoană care știe tot si are replica la tot.Lasa recenziile sa vorbeasca pentru tine si daca ești ok,asa cum susții, atunci vor veni si recenziile bune.Pana atunci cum iti sugera colegul de mai sus,organizare mai buna bună si multa muncă.
 15. Nu te agita asa ca nu e cazul,probabil ca te pregateai sa intri la duș, nu e nimic rau ca erai dezbrăcată, problema e cu programarile si cu telefoanele care ar trebui să fie pe silentios în timpul acțiunii ,vezi ca uneori criticile sunt constructive daca ai un pic de minte.O zi bună sa ai.
×
×
 • Create New...