Sari la conținut

tepes vlad

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tepes vlad

  1. E ca la doctor, cu programare... Vai de *lala mea. Dar nici tariful nu se intelege clar...
  2. Din filmari pare ca e de incercat. Dar tot nu am inteles din toate discutiile astea care e tariful pentru specialitatea asta adanca?! 200-400 este pentru toata lista ?! 🧐
  3. Treaba cu analizele..... cam fiecare stie ce isi asuma, si se mai protejeaza, ca altfel, tot poti sa umbli dupa... Cert e ca are o lista de servicii foarte atragatoare. Nu am vazut o asemenea oferta la nici o artista de pe meleagurile noastre.
  4. Pacat ca nu mai vine prin Brasov, as incerca oralul acela faimos...
  5. Am vazut acest anunt, care este activ deja de mai mult timp. A fost cineva? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/cel-mai-bun-masaj-erotic-din-brasov/0iii89d31gh77439ege8fgd1hgf25686.html
  6. Unde activezi? As citi niste pareri despre dansa, daca a fost cineva...🧐
  7. 🤗 locație? și cadouri 💰 pentru prestațiile oferite ne spui?
  8. Da, așa-i ar fi bine să încarce poze. Ar fi cu mult mai bine. Păcat că nu pre mai oferă servicii ca ea și altcineva. Sau știe cineva și altele?
  9. Pune niște poze cu tine, să nu te deranjăm degeaba!😬
  10. chiar face squirt? sau e doar o vrajeala...
  11. da, eu sunt serios. am scris experienta mea. Chiar ca sunt nou pe forum. Nici nu stiam ca exista, cam de un an am descoperit acest forum, dar nu m-am inregistrat, nu simteam nevoia sa si scriu. Poate ca nici nu trebuia?! Du-te si convinge-te, as citi si eu recenzia ta, chiar sunt curios ce parere ai.
  12. Am fost la ea. O bruneta bine facuta. Mie chiar mi-a placut. Locatia e pe Saturn. Nu m-a tinut la usa, s-a tinut de ce am discutat pe tf. Chiar arata bine. corp 10 locatie 10 nop 10 ca fantezie a fost dispusa sa faca uro activ cadou finalizare 100, uro 50 E de revenit!
  13. Interesant, ar fi vad... mersi oricum!
  14. Buna! Ceva ce misca/presteaza ;) prin centrul istoric stiti? Ajutati-ma cu cateva recomandari. Thx!
  15. mai activezi Cris? stie cineva ceva de ea?!
×
×
  • Creează nouă...