Jump to content

utared

Serious Contributor
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

523 Reputatie Excelenta

About utared

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Arad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. de accord, dar o poza 2..nu strica ..pe langa ceva recenzii..
 2. Tind sa cred ca era o gluma, cel putin eu asa am inteles o.
 3. Poate te ajuta sotia cu Of...Mai pui 0 suta si mergi live la miss.. Mie personal mi se pare pierdere de timp of ul..dar. Fiecare face ce vrea cu banii lui. Daca chiar vrei OF caut o pe Yanna.. Hai salut si sa futem live.. No offense.
 4. Bravo fata faina, compania ta este una de nota 10. Hai la Arad.. masaj ca si al tau , dupa partida..mai rar. Multumesc inca o data ,esti exact ceea ce trebuie.
 5. Regret decizia ta, ti am scris de dimineata. Sper sa ti revii ,viata e frumoasa,te rog nu te lasa influentata de niste oameni frustrati ,ascunsi in spatele unor tastaturi sau telefoane. Fa ti un cerc de prieteni cu beneficii reciproc avantajoase si o sa vezi ca e mult mai ok. Poti sa mi scrii mesaj privat ..ai si de la mine 1 la care nu ai raspuns inca.. Have fun.
 6. utared

  0724935250

  Va salut, stim ceva de domnisoara : https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras-poze-reale100/48dh3d7468d77g79d5g199e35d2ff748.html
 7. Probabil vaccin anti beby anu trecut.. πŸ˜‚
 8. Esti bine venita si luni, nu te lasa influentata negativ de problemele cu proprietarii.. Grije de tine.
 9. E deja n pita. Sun o si ti raspunde. La fel am facut si eu, programat azi, super ok,revin cu recenzie dupa. Spor.
 10. Sogore, ai dreptate. Bibi esti o minune , de fiecare data cand te vizitez esti exact cum trebuie sa fii. Sa ne comportam bine si nu o sa o pierdem. Isi merita locul(chiar daca nu mai avem) in TOP. Ciocane tari .
 11. Posteaza si te faci galben..dupa poti vedea.. succes.
 12. Bifata, Atitudine ok, sex pe muzica, oral ok tente de deep, atentie la sateliti, saliva multa pe instrument,se vede ca i place.. Locatie Kaufland. Tarife destul de mari ..400 cu anal..neexecutat..probleme cu marimea..zicse duduia.. 😁😁😁 e activa ,un pic pe fast fuck....varsta si zice cuvantul..maximim 22 anisori. FK la greu. Vorba unui coleg, atiudine de agatata in bar si fututa. Aspect ok, nimic de comentat, poze reale pe publi 24. Programare respectata. Ciocane tari.
Γ—
Γ—
 • Create New...