Sari la conținut

georgewbushhh

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre georgewbushhh

georgewbushhh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Am contactat-o pe numarul din titlul topicului, ne-am inteles sa o resun cand ajung la complexul Diana, sa ma indrume la locatie. Garsoniera e intr-adevar mica, curata oarecum, cu baie minuscula, dar macar existenta (blocurile respective credeam ca gazduiesc garsoniere confort III cu baie pe hol) Fatiuca e grasuta, cu radacini rurale sau rromalez, tate mari, acceptabila. Este amabila, m-a servit cu un suc si am discutat despre oferta, care dupa scurte negocieri a ajuns la suma de 70 de lei, continand un numar combinat, cu oral neprotejat. Dus nu am facut nici eu nici ea, am trecut direct la actiune pe canapeaua din dotare. Oralul a fost bunicel, fara sa ma dea pe spate, normalul mediocru si el inceput cu lady on top si continuat cu un doggy, unde.. unde am observat ceva chestie ciudata pe fundul damicelei. O pata rosie, cam de marimea unui telefon. Nu stiu ce anume este, daca e boala, asa are pielea sau pur si simplu a fost spankuita in prealabil, dar m-a speriat putin imaginea. M-am terminat cat am putut de repede, vizitat baia sa ma clatesc si dus am fost. O alta chestie neplacuta a fost cand am vazut periuta ei de dinti in baie, cu ceva bucata de carne ramasa in ea de mi s-a facut rau instantaneu. YAKK! Nu pot sa o recomand.
  2. Sunat, vazut, plecat. Am sunat-o in plina zi, cu niste insistente am primit si un raspuns. Ne-am inteles sa ne vedem undeva prin manastur, unde se afla dameza la ora respectiva. Punctualitatea nefiind un lucru important pentru ea, si-a facut aparitia cu 20 de minute intarizere. Fata: nu pare tiganca dupa culoare, dar e plina de bataturi, lovituri pe tot corpul e mai mult maronie/albastra decat alba. A venit intr-o rochita murdara, s-a urcat in masina, umpland-o instant cu mirosul intepator, specific etniei rrome. Am analizat-o usor, de curiozitate, observandu-i pizda epilata de 1-2 saptamani in urma si tatele foarte mici, aproape inexistente. Sprancenele vopsite parca cu markerul arata cel putin ciudat. Din pretul de 70 de lei grei nu vroia sa lase pentru un numar in masina asa ca ne-am despartit prieteneste. Sustine ca is face veacul seara de seara pe turzii, la rompetrol, dar nu am vazut-o niciodata acolo.
  3. Am fost si eu la domnisoara, de o saptamana si ceva. Nu am avut intentia de a ramane dator cu recenzia, dar a luat ceva pana mi-am facut curaj si putere sa descriu pierzania tentativa de pierzanie de fapt. Contactul a fost facut pe numarul 0745224906, discutata disponibilitatea domnisoarei, inca de dimineata, facuta programarea in jurul orei 14, urmand sa revin cu un telefon cu 30 de minute inainte. Am revenit cu telefonul, confirmat ca ma asteapta, luat taxi, ajuns la real, sunat din nou sa imi comunice directiile. Aici a inceput calvarul: am aflat ca nu e in locatie inca, m-a rugat sa astept 15 minute pana ajunge. Zis si facut, am intrat in real, m-am racorit si dupa 15 minute de asteptare o sun - nu imi raspunde. Astept inca cateva minute, sun - nu raspunde. Sun insistent, suparat ca m-am complicat sa vin pana acolo degeaba - nu raspunde. Inca un suc in real sa imi treaca supararea, sa ma calmez, sa ma resemnez cu teapa luata, sun dupa inca aproximativ jumatate de ora si surpriza: primesc raspuns, isi cere scuze explicand ca era pe scuter si nu putea vorbi la telefon. Aflu directiile spre strada Byron, o strada pe care, desi clujean de mai bine de 20 de ani, nu am avut ocazia sa o vizitez. A fost ca o plimbare intr-un film de Kusturica, nu mi-a venit sa cred ce e acolo. Pata rat e o zona decenta fata de blocurile de pe respectiva strada. Am intrat in scara indicata de dameza, mi-am dat jos ceasul sa nu am obiecte prea valorase la vedere. Pe coridor mai multe apartamente, unele cu usile deschise, altele cu perdele in loc de usi. Eram intr-o alta lume, o alta era, tragand cu ochiul am observat cate un televizor de lemn, cum erau primele televizoare color aparatue la noi, cate 5-6-7-8 oameni inghesuiti in apartamente de 3*3, scuipand seminte pe jos, pe covoarele imbibate de murdarie si miros. Ghetou cum nu credeam ca exista in Cluj. Ajuns la apartamentul domnisoarei, ultimul pe coridor, am intrat si remarcat ca nu s-a obosit sa inchida usa cu cheie. Este intr-adevar tinerica, tiganca, slaba si murdara. Genul de om, care din cauza trecutul, poate a batailor primite de-a lungul vietii, nu poate face contact vizual in timp ce vorbeste.. vorbeste e prea mult spus, e foarte tacuta. A fost imbracata de strada, intr-un tricou larg si o pereche de pantaloni murdari. Nu mi-a inspirat incredere absolut deloc nici ea, nici locatia si nici toata situatia in ansamblu. Asa ca am luat ramas bun si dus am fost. Mi-a fost mila de ea. Preturile ar fi fost 70 de lei oral sau normal. Situatia nu a fost sa ajung la negocieri.
  4. Din sursă publică, adicătelea fesbucul domniței - să trăiți!
  5. Sau, ca și în cazul de față, gazela având cont de facebook de servici, prin care își promoveaza activitățile erotico-sexuale.
  6. Din pacate nu am drepturi de a trimite PM-uri, dar folosirea ca si termeni de cautare adresele de email postate de colegul ora.2, sigur iti va oferi satisfactii. In ale gasirii. Facebookului don`soarei desigur.Spor!
  7. Facebookul domnisoarei: editat pozele si alte lucruri private le posteaza domnisoara, daca doreste acest lucru, daca nu , nu.
×
×
  • Creează nouă...