Sari la conținut

anonimul991

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anonimul991

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

anonimul991's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

15

Reputație

  1. Ok, mulțumesc! Am de gând sa îmi fac o programare, și voiam sa știu păreri, și cum sa abordez situatia. Revin cu recenzie, pentru cei interesați de masaj, chiar și fără alte conotații.
  2. Link anunt hello, mare cineva informații despre doamna? Nu știu dacă face mai mult decât masaj, am sunat și mi-a oferit mai multe variante de masaj, nimic erotic sau cu subînțeles. a fost cineva? Se face mai mult de atât? Masajul e Ok?
  3. Are un tatuaj mare pe mâna stânga. Un chip, ceva de genul. E greu sa nu îl observi. Înălțimea menționata de mine este fără tocuri.
  4. Sa zicem ca ar semăna cu ce e in poze. Mari și lăsate. Nu-i rău, dar cele din poze arată mai bine.
  5. Link Anunț vizitat domnișoara de doua ori. locatie: mai 2021: cofetăria Andrei, Iunie 2021: republicii, nord. aspect: creolă, 1,70, bruneta, tatuată. la prima vizita am optat pentru oral, normal, și anal. implicare 0, totul mecanic, pe repede înainte. Achitat 200 lei pentru o ora, cu anal inclus. La anal, nu am reușit. Domnișoara zice ca din vina mea, ca nu e juniorul destul de tare. Am trecut peste asta, am reușit sa finalizez la normal. De 200 lei, am primit normal și ON, dtd maxim 25 min. note vizita Nr. 1: oral: 4 normal: 3, vizuina mare, dotarea mea, medie. anal: nereușit. Atitudine: 3. La a doua vizita, alte poze, alt număr de telefon. Mi-am dat seama cine e abia la usa. Am zis sa rămân, totuși, poate chiar a fost vina mea prima data. achitat 100 lei pt o finalizare, dezbrăcat, început cu ON slab, rapid, fără atenție la alte zone. Încercat normal, mama iedului, unde nu am reușit sa finalizez. (Vezi motivul la nota de mai sus). incercam sa finalizez cu un OP, la fel de mecanic, însă fără rezultat. In loc de încurajări și implicare, am primit numai “nu poți, nu merge, ce facem?!”. La cererea mea, am renunțat, îmbrăcat, plecat. DTD vizita 2: 15 min. note vizita Nr. 2: Oral: 4 normal: 3 atitudine: 1. din punctul meu de vedere, este de evitat. Acum.. gusturile diferă. Succes!
  6. Are cineva ceva informații? Dacă nu face și sex, măcar, masajul o fi de calitate? Nu are număr de telefon in anunț, bănuiesc ca va comunica doar pe Olx. olx.ro/oferta/masaj-de-relaxare-IDebWPf.html
  7. In seara asta, ora 21:45, la sensul din spate de la shopping city erau 3, dar neinteresante. Mai era una la benzinăria PETROM vizavi de metro, doua erau la intrarea in parcarea de la Elvila (astea doua arătau bine, Brunete, slăbuțe), și încă una între Elvila și bricodepot (puștoaica, nu știu dacă avea 20 ani). N-am putut opri, nu știu prețuri. Dar e de vizitat zona, pentru amatori.
  8. Vizitat doamna acum câteva zile. Locație: centru, pe lângă fostul upc. Programat, respectat programarea, ajuns la dansa, mă întâmpina in chiloței și o vestuta din plasa, transparentă. Mă invita la dus, prosoape de unica folosință, papucei curați. Mă întind pe masa de masaj, încearcă sa mă facă sa mă simt cât mai comod, și începe masajul. Masajul bunicel, un pic pe repede înainte, dar nu pot spune ca a fost rău. La un moment dat, mă invita sa mă întorc cu fata in sus, folosind un ton provocator. Sare direct pe ăla mic, îl masează, mă întreabă dacă vreau sa se dezbrace și îmi spune ca o pot atinge dacă vreau. După 3-4 minute, îmi spune ca in asta consta masajul partii intime, si ca dacă vreau mai mult, e contracost. Întreb ce ar însemna, și spune +50 lei oral, +100 lei oral+normal. Accept oferta, pune prezervativul, începe oralul, și după câteva secunde mă întreabă dacă vreau sa mergem in pat. Ajunși in pat, continua oralul, destul de bun, Deep, cu putina atenție la zonele adiacente. Apoi vine ea deasupra, pupături pe corp, mângâieri, se mișcă bine, geme, deși cam fals, dar destul de frumos. Schimbat poziția in misionar, unde am și finalizat in balonas. M-a invitat din nou la dus la final. Note: Locația: 9, ușor de găsit, curat, masa de masaj Ok, pat mare și confortabil. Aspect: 7, puțin peste 40 ani, un pic plinuță, cam 1,65 înălțime, bruneta. Masaj: 6. Oral: 8. Cred ca era mai bun neprotejat, dar eu nu prea risc. Normal: 9. Geme, te face sa te simti bine, ii place p**** De revenit: eu da, dar nu as face un obicei din asta. Merge de un masaj decent și o descărcare buna. Halat: 250 lei (150 lei masaj + 100 oral+normal, ambele protejate) Timp: cam 50 min, dtd. De recomandat? Doar de fantezie, dacă îți place sa fii sedus după masaj. PS. Doamna susține ca nu le propune tuturor clienților și partea de sex, dar nu as crede-o pe cuvânt. Ciocane tari!
  9. Masajul a durat in jur de 35 minute cu tot cu finalizare. A zis ca pentru cei plinuti/grași durează o ora. Nu e cazul meu, am 30 kg cu televizorul in brațe. 😂 Nu, nu are masa de masaj. E o masa obișnuita amenajată cu o minisaltea ceva, peste care a pus un prosop care mirosea a detergent, de unde tragem concluzia ca era curat, sau folosește un detergent cu miros puternic 😂😂
  10. Vizitat doamna. Poza cred ca este de vreo 10 ani. In realitate, o doamna la vreo 50 și ceva de primăveri. Atitudine Ok, vorbăreață. Locația este in Valea Calugareasca, la blocuri, undeva pe o Străduța. Note: Aspect: 1,70, cam 80 kg, blonda, genul de femeie casnica, fără nimic provocator, doar un machiaj cam strident pentru vârsta ei. Nota 6,5. Locație: apartament Ok, răcoare, curățenie, mirosuri placute, lumânări, muzica de relaxare. Nota 8. Masaj: se pricepe, masajul destul de relaxant. Strict pt masaj, nota 8,5. Finalizare: laba uleioasa la final, fără nimic mai mult. Am întrebat, a zis ca nu face. Nu a fost un “Nu” foarte convingător, dar a fost totuși un “nu”. Eu n-am reușit. Poate aveți alt succes De revenit.. pentru masaj, fără alte pretenții, da. Halat: 100 lei achitați la final. PS. Doamna am inteles ca face și alte tipuri de masaj, dar nu a fost cazul. Am ales masaj de relaxare+finalizare. Spor!
×
×
  • Creează nouă...