Sari la conținut

gicu47

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gicu47

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ?

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gicu47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

38

Reputație

  1. Am trecut azi pe la domnișoara Larisa. O buna alegere! Eram ca vremea de afara, plouat si înnegurat dar am ieșit bine dispus si luminos... Larisa are un corp foarte fain, o atitudine calda si prietenoasa, știe sa destindă atmosfera. Apartamentul cu de toate, ea frumușică, corp foarte "reușit", acțiunea plăcută (mai soft, pe gustul meu). Per total o experiență de 8 spre 9 (daca introduce FK in "meniu" si mai trec de 2-3 ori, poate ajungem la un +9). De revenit!
  2. Am trecut pe la domnișoara acum ceva vreme. Ceva nu a fost sa fie.... ori ca vorbește prea mult, ori ca e prea pe "munca", fără nimic preludiu ceva, ori eu prea pretențios... dar în concluzie cu siguranța nu mai revin. Fata OK la trup, curățică, nu ai voie la "savarina" 😤, apartament ok-is, prosopul cam jilav si super mic (ca de mana). Tariful mult peste serviciile prestate...
  3. O vizita matinala fără de reproș. M-am simțit minunat, mulțumesc încă o data.
  4. Am ajuns si eu azi pe la Giulia. Mai greu ca parca a intrat necuratul in toți, zilele astea. Am optat pentru o ora cu FK, deși nu eram in apele mele. Domnișoara este foarte primitoare, prietenoasă, cu-n corp frumos, un plus pentru ochii foarte interesanți. Este clar ca știe "How the cookie crumbles" si pentru ce este acolo, se face plăcută si încerca sa-ti facă pe plac. Locația impecabila (mai puțin lustra care sa încăpățâna sa-ti tot amintească ca sunt prea înalt), baia cu de toate, ea de asemenea - impecabila. Fiind ieșit din joc de ceva vreme, nu i-am rezistat prea mult, dar am profitat de timpul rămas si m-am bucurat de un masaj decent si de o conversație, as spune, interesantă. De revenit? De ce nu, mai ales ca mi-a zis ca mă calific "făra probleme" pentru un anal... 🥺
  5. Ce pot sa spun... O "ședință" de nota 10. Totul a fost perfect. Am început ziua cu-n boost de energie si buna dispoziție. Mulțumesc Ineess, cu siguranță ziua mea a fost mai frumoasa.
  6. Am trecut in fuga pe la Rebeka. O experiență mai mult de cat plăcută. Masajul erotic a fost o super surpriza. Foarte drăguța, ochii chiar frumoși, corp minion dar sânii mari. Extrem de prietenoasa si dezinvolta. De revenit?!? Cu siguranță!
  7. 🤣😂🤣😂 Cred ca acum e clar pentru toți !!! 👍
  8. Sper ca nimic neplăcut... care se te împiedice sa revii.
  9. Azi am trecut in "viteza" pe la Laura. La cat de ocupata este, cred ca merita mai multe recenzii. Programare făcută pe whatapp cu o zi înainte, după mai multe încercări, din cauza programului meu, respectata. Fata are potențial, este drăguța si își da toata silința sa te simți bine. Abordare soft si plăcută, are un fel cald de a se purta. Igiena corespunzătoare, baia exemplar echipata. Apartament clasic Coresi, aproape OK - patul scârțâie îngrozitor... la un moment dat am crezut ca o sa vina vre-un vecin la ușa sa ne ia la bătaie... De revenit? Cu siguranță. Dar ori o facem pe jos ori in bucătărie 😂
  10. O plăcere ca de obicei. Mulțumesc.
  11. Mult succes si noroc pe unde vrei sa-o apuci. Sa ai parte doar de oameni frumoși (așa ca noi 🤣) in viata ta. 😗
  12. O vizita scurta si plăcută. Este foarte tonica si vesela, m-am simțit "ghini" 😇 in compania ei. Se vad ani, in sensul bun. Știe ce si cum, si mai ales când. Merci, poate ne revedem cândva si la ora .
  13. O bucurie, ca de obicei. Azi am fost varza cu nervii, dar m-am mai remontat! 😊 Mulțumesc pentru tot. Recomand pe post de pansament la cap, mai ales cei cu nervii țandări si cu probleme existențiale .
×
×
  • Creează nouă...