Sari la conținut

nicolae d

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nicolae d

nicolae d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Apăram granițele Europei stând în șanțuri... Ne-a împiedicat oare cineva să construim mai multe castele? Sau meseriașul român plecase încă de atunci la muncă în Occident?
  2. E foarte adevărat ceea ce spui. Mi-a amintit de o situație prin care am trecut. Știam la cine merg (deși recenziile erau mai mult negative decât pozitive). Dar nu tipa în sine era problema, ci garsoniera în care își desfășura activitatea: nu foarte curată, dezordonată, iluminată doar de televizorul lăsat (pare-mi-se) pe un canal de muzică. Mai mult, așternutul părea că nu fusese schimbat de ceva vreme. Răspunsesem însă de la ușă că rămân, așa că nu am făcut cale întoarsă.
  3. Am fost la ea o singură dată, în 2013, și am fost foarte mulțumit de masaj. La scurt timp după aceea a început să-și schimbe des numerele de telefon, iar de fiecare dată când o sunam mi se spunea că abonatul sau numărul de telefon este inexistent. Aveam deja notate câteva numere de telefon inutile. Chiar și anul acesta am încercat să dau de ea, dar nu am reușit.
  4. Pe unul dintre numere nu răspunde. (Nu mai știu pe care anume.) Am reușit însă să vorbesc cu ea pe un alt număr de telefon. Am stabilit că ne vedem în 10-15 minute, dar când am ajuns în zonă nu a mai răspuns celor două apeluri. Că atare, i-am șters numele din agendă.
  5. Deși review-urile nu au fost încurajatoare, m-am decis la un moment dat să o sun pe Eva. Mi s-a spus de la bun început să nu am așteptări foarte mari, că este mai plinuță și că există posibilitatea să nu îmi placă ceea ce voi vedea la fața locului. Se pare însă că mi-a plăcut, fiindcă am vizitat-o de două ori. Au fost și două întâlniri ratate, în sensul că nu ne-am potrivit ca timp, de ambele dăți anunțând-o printr-un mesaj scris că nu mai pot ajunge la ea (lucru pentru care mi-a mulțumit). Din punctul meu de vedere, Eva este o persoană foarte plăcută, calmă și permisivă. A ținut cont de fiecare dată de ceea ce i-am cerut. Știe să se facă plăcută, am avut subiecte de discuție comune. Masajul este făcut cu forță. În schimb, dovedește delicatețe din punct de vedere afectiv. Îi place să alinte și să se alinte. Are o piele foarte fină. Garsoniera este curată, iar Eva a mers la duș înainte de acțiune. Am depășit puțin ora, probabil și pentru că, seara târziu fiind, nu mai avea programări.
  6. Mulțumesc. Tot ea cred că este și aici: https://escorte.net/anunturi/bucuresti/110762-Cristina-0755595851
  7. Am sunat de câteva ori în decurs de o săptămână. Telefonul este închis. Se pare că are un alt nume și un alt număr de telefon. Răspunde o voce plăcută, primești detalii, dar când ajungi la destinație fie suni degeaba, fie sună ocupat.
×
×
  • Creează nouă...