Jump to content

toporr

Serious Contributor
 • Content Count

  896
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

465 Reputatie Excelenta

4 Followers

About toporr

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Timisoara

Recent Profile Visitors

3,225 profile views
 1. Vezi daca nu esti cu cine trebuie in masina ?
 2. Evident ca NU, dupa ce si-au facut "plinul" si au schimbat stilul de viata nu au de ce sa revina. Si-a gasit un tip cu bani care o iubeste si ai ofera alte lucruri frumoase nu mai are de ce sa-si piarda vremea.
 3. Du-te de vreo 10x la Cleo si fa cite o recenzie, ca si noi sintem pe graba cind ajungem in Cluj si nu avem timp sa testam. Si daca tot te apuci de tatonari, mai dute si la Raiza, ca si acolo sint ceva bunaciuni. In final spune-ne cit te-a costat in timp si bani placuta aventura.
 4. Mai pune niste poze de la noua locatie sa vedem cum arata
 5. Da, dar ca sa obtii niste informatii trebuie sa "muncesti" si sa cheltui multi bani, dar altii nu vor, ci vor totul pe gratis, conidera ca li se cuvine, Totul pina la o limita. Sint o gramada de cornute care nu sint in stare sa lege 2 cuvinte intr-o recenzie, prefera sa le citeasca pe ale altora pentru ca e mai comod.
 6. Intotdeuna au fost servicii suplimentare cu 150 lei sau 200 mai nou dar nu toate. Nimeni nu-ti spune cine ce face, trebuie sa tatonezi si asta costa timp si bani.
 7. Nu e doar cea mai buna veste, dar si una din cele mai bune escorte. I-am facut o vizita dupa redeschiderea biroului, si bine am facut. O femeie de vis.
 8. Salon Iulia are 11 bunaciuni, iar Salon Bianco are 8 bunaciuni { depinde de gusturi } Dar trebuie sa ai bani, nu sa te miorlai ca asa si pe dincolo.
 9. Si ce sa faca, ... sa vorbeasca la tel cu ea ???
 10. A intrat in insolventa......
 11. Femeile in Asia au un statut social f jos, simt considerate o pacoste pentru familie pentru ca nu fac bani cit un barbat. Deci diferenta de varsta este = 0 E ca un caine, cine-i da de mancare, acolo merge. Sint f docile pentru ca sint budiste si pentru ca sint sarace sint si f religioase, ca peste tot in lume. Se comporta ca o sclava. Acum fetele de la oras sint mai emancipate dar fondul e acelasi Trebuie sa o cumperi de la tatal ei, ca in toate tarile sarace. Dar mai bine ati cumperi o negresa din Afrika. De curid am fost in Zanzinar unde cu 2000$ a
 12. Am inteles ca ti-a placut animalul si i-ai tras limbi pina la finalizarea ei, dar nu ne-ai spus cit te-a costat cadoul. Si inteleg ca nu au fete si a trebuit sa astepti pina a coborit Flori, ca alta nu era.
 13. Am inteles ca ti-a placut animalul si i-ai tras limbi pina la finalizarea ei, dar nu ne-ai spus cit te-a costat cadoul. Si inteleg ca nu au fete si a trebuit sa astepti pina a coborit Flori, ca alta nu era.
 14. Am mai dat o raita pe aici, era Ema, Andrada si alte 5 fete. La deschidere sint doar 4, apoi mai pe seara sint toate. Busines as usual.
 15. Am mai dat o raita pe aici, era Ema, Andrada si alte 5 fete. La deschidere sint doar 4, apoi mai pe seara sint toate. Busines as usual.
Γ—
Γ—
 • Create New...