Sari la conținut

tester_2018

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tester_2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

tester_2018's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Buna! Am vizitat si eu pe Miky in urma de 2 saptamani si am avut o experienta placuta cu ea. Am stabilit o intalnire prin SMS pentru o ora, mai spre seara. Locatia era pe AVV, usor de gasit. Apartamentul era curat, am primit si prosop curat pentru dus. Mi-a oferit si un pahar de apa la inceput. Fata e tanara, arata bine, exact ca si in pozele postate. Am optat pentru o ora cu masaj erotic body to body si finalizare orala. Am avut astfel de masaj pentru prima data, deci nu stiam la ce sa astept - chiar daca as zice ca Miky a facut treaba buna, nu ma incanta masaju de genul. Probabil nu l-as mai cere astfel de masaj inc-o data. Am lasat 500 RON per total. Multumesc Miky de experienta, si numai bine tuturor!
  2. Buna! Am vizitat si eu pe Rebecca in zilele trecute si am avut o experienta placuta cu ea. I-am contactat prin SMS mai spre seara, si chiar daca initial mi-a scris ca nu are loc doar daca renunta careva, insa un pic mai tarziu mi-a confirmat ca poate sa ma primeasca la un anumit timp. Locatia este in Viva city; mergand pe jos eu n-am avut nici-o problema cu portarul de acolo. Apartamentul era curat, am primit si prosop curat pentru dus. Mi-a oferit si un suc/pahar de apa la inceput. Fata e tanara, mai micuta, dar, fiind si eu mai scund, asta e un plus pentru mine. Arata foarte bine (as zice mai bine decat in pozele postate) si vorbeste frumos. Fiind o mamica are niste cerinte de bun simt pe care am respectat. Am optat pentru o jumatate de ora cu finalizare faciala. Lasat 250 RON. Multumesc Rebecca, si numai bune tuturor!
  3. Buna! Am vizitat si eu pe Alexandra saptamana trecuta, pentru mine era o experienta placuta. Contactat prin SMS, locatia era langa Kaufland din Gherogheni, pe Alexandru Vaida Voevod. Alexandra nu e slim, dar mie imi placea asa cum era. E blonda, nu bruneta cum scrie in titlul topicului. Era foarte amabila cu mine, m-am simtit ca la o prietena. Mi-a oferit si de baut suc/apa/cafea la inceput. Am optat pentru un masaj de relaxare si o finalizare cu mana la final, fara extra. Lasat 150 RON. Multumesc, Alexandra si numai bune tuturor!
  4. Buna! Am fost si eu in acest local anul asta, acuma pare cu nume "PeepShow Wien", dar cu aceleasi setup ca cele mentionate. Am cumparat un card de platit la cabine (ca altfel se poate plati doar cu monede de 1€), ales si eu cabina cu GloryHole (start 5€ pt 5 min, apoi 1€ pt 2 min). In timp ce ma uitam pe scena am chemat pe domnisoara Adelle cu care am comunicat printr-un geam micut pe peretele cabinei intentionat pentru "actiune". Am ales un handjob cu finalizare faciala (a fost o idee proasta sa aleg asta intr-o cabima cu glory hole, ca nu se vedea rezultatul dar asta e...), care costa in total 55€ (35€ pt handjob, 20€ pt COF). Mentionez ca pe site nu apare, dar ofera si oral neprotejat. Actiunea nu a durat mult ca am explodat repede, dar nu mi-a placut ca eram rasucit din cauza ca incercam sa ma uit si pe scena, iar glory hole-ul, asa cum ziceam, era pe alta perete. Anyway fata era foarte simpatica, romanca (dar vorbeam in engleza), blonda, cu sani naturali. In total experienta placuta. Numai bune tuturor!
  5. Buna! Prima mea postare, ma scuzati de eventuale greseli. Nu am vazut niciunde mentionat si poate mai sunt doritori - exista un sex shop cu oferta de "peep show" pe strada Papa Ioan Paul al 2-lea, numit Sex Shop Baks(la intersectia cu str Solidaritatii). Sunt acolo cateva cabine, unde te poti relaxa cu una dintre 3 fete care lucreaza acolo. Pretul pentru peep show: 10 min - 40 PLN, 20 min - 60 PLN. Eu am ales 20 min cu domnisoara Eva, care e un BBW, blonda din Varsovia. Ea mi-a zis ca ofera servicii extra contra cost: touching pt 50 PLN, handjob pt 70 PLN, blowjob pt 80 sau 100 PLN nu am retinut si sex clasic tot asa ceva pret mai mare. Am platit doar pentru a o pot atinge, si asa am avut o experienta cat de cat placuta - avea sani naturali, frumosi. Inainte sa expire timpul m-am ajutat sa termin, era acolo hartie pregatita. Pentru cei care iubesc filme porno acolo mai sunt si niste cabine (pe strada langa locul cel mentionat mai sunt multe cu astfel de oferte), daca nu ma insel era 13 PLN pt 20 de min. Numai bune tuturor!
×
×
  • Creează nouă...