Sari la conținut

pablito03

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pablito03

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

pablito03's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Am incercat si eu sa ajung la ea,si cum tocmai ea spune ca se poate am abordat-o pe whatsapp intr-o maniera mai mult decat eleganta,a raspuns cu un mesaj sablon si atat,am intrebat cand este disponibila si unde are locatia la fel de elegant dar nimic. Legat de asta pentru mine nu mai prezinta incredere poate fi ea miss univers,acum poate altii vor fi mai norocosi.Bafta !
  2. Eu nu am incredere in zona asta,dar poti verofica poate descoperi minunea,eu am luat numai tepe,una chiar acum o saptamana,nu am apucat sa mai scriu ca a sters cont ,probabil a schimbat nr de tel. Bafta !
  3. Nu spun ca nu este asa cum a spus baiatul,si daca e asa este foarte bine,eu de cate ori am fost nu sa spalat niciodata inainte si dupa se clatea in gura(la pizda nu avea de ce ca ma duceam doar pentru oral,mergea efectiv sa o futin gura cu toata forta de aia imi placea insa acum asa cum am zis nu mai am incredere decat in cineva cu igena maxima si curatenie la fel.)
  4. Salutate, Am foat ai eu la Carina de cateva ori ,in mod normal dupa prima vizita as fi jurat ca nu ma mai duc insa pretul si faptul ca facea CIM ma impins de fiecare data. Marele ei minus este igiena,si numai a ei cat si a locului unde sta,pria data le la Tineretului era praf peste tot ,un cos cu prezervative intr-un colt ea avea talpile negre de mizerie ,odata am simtit si ceva miros de transpiratie,bine pentru tariful oferit si faptul ca facea ce ii cereai inchideam ochii la aceste aspecte insa in contextul actual exclus sa o mai vizitez nici sa imi dea ea mie bani,pacat ca daca ar avea putin creier sa aiba grija de ea si sa nu se bazeze pe volum ar fi ceva super,pentru ca la corp arata bine,daca ar avea locatie mai curata si sa se ingrijeasca putin as da si 100 lei pe finalizare pentru ca face super treaba dar asa nu se merita riscul.
  5. Ai grezit si sectiunea si nici nu ai dat toate informatiile,concentreaza-te putin !
  6. Nici pestii nu mai sunt ce erau odata,nu mai au talent deloc! Nici un copil de clasa a 4 a nu ar crede asa ceva,dexi in lipsa unei recenzii credibile cred ca merge mutata la orientare !
  7. Cred ca sa ajuns c-am departe cu preturile astea,nu vreau sa te supar sau sa supar pe cineva dar realitatea este ca nu arati de banii astia ! Acum daca ai clienti bravo tie insa dragi "colegi" daca le invatam cu bani multi o sa avem tarife mari pe calitate 0 !
  8. Am ajuns si eu acum cateva zile la dameza,poze false iar realitatea nu merita tarifele atat de mari asa ca am plecat !
  9. Salutare dragi curvari! Am fost si eu la Alessia de 2 ori pana acum dar inca nu am gasit timpul necesar sa scriu recenzia Pot spune ca da are mici probleme cu programarea dar pana la urma am reusit de fiecare data sa ajung la ea. Fata pot spune ca arata super ,are un aer asa de pustoaica obraznica dar in pat chiar are o atitudine de amanta care vrea sa te contopesti cu ea ,asta doar in timpul actiunii,in rest e usor timida si nu chiar vorbareata! Acum voi descrie putin intanlirile care au fost similare ca si actiune. Deci dupa ce reusim sa cadem la un numitor comun cu programul urc la ea si imi deschide usa o pustoaica care arata foarte bine,avea un halat alb de matase care ii lasa sa se vada formele atat de bine conturate,avea o lenjerie intima foarte sexy ,intru in camera o rog daca se poate sa fumam o tigare ,ma invita in bucatarie vorbim putin ,ma atragea maxim timiditatea ei,cer sa ma duc la dus(veneam de la job)nu stiam cum sa ma spal mai repede(am primit prosop curat,am vazut ca era un cos pe masina de spalat doar cu prosoape deci nu cred ca le refoloseste) pentru a ajunge sa ma "joc" cu frumusetea care ma astepta in camera ,intru in camera ea statea intinsa isi pastrasera lenjeria intima pe ea ceea ce am apreciat ,imi place sa o dau eu jos,ma pun in pat(are o super saltea) imi trag putin sufletul si incepe sa ma sarute pe gat sa ma atinga la Jonny cu miscari incete apoi mai agresive,ma pun sa ii dau sutineul jos sa ma bucur si eu de sani,si aici am ramas placut surprins sunt niste sani fermi . Apoi asa incinsi cum eram imi sopteste la ureche daca vreau oralul protejat sau neprotejat,avand in vedere ca era curata si pielea mirosea frumos am zis neprotejat si sa apucat de treaba,o face destul de bine,nu perfect dar exact ca o pustoaica care nu are cea mai mare experienta,dupa cateva minute deja simteam ca nu mai pot si am cerut sa ma infruct si eu din pasarica ei,am inceput sa ma joc cu limba usor simteam ca ii place ,dupa asta deja incinsi amandoi am trecut la normal unde cu ajutorul oglinzii si trupului ei atat de bine proportionat a fost una din cele mai tari partide cu o escorta.Dupa ce am terminat a revenit timiditatea lucru care pe mine unul ma incita. Deci pentru mine a fost o experienta super faina pe care o voi repeta de cate ori voi avea ocazia ! Daca ar tine cont putin de programari chiar nu ii vad nici un minus nici asa nu ii vad eu personal dar am zis sa fiu solidar cu cei care au avut probleme mai mari ! Deci eu personal o recomand ! Preturile si locatia sunt cunoscute din acest motiv nu am adus aminte,iar legat de asta. P.S daca am uitat ceva sa imi fie cu iertare nu am facut foarte multe recenzi . Bafta
  10. Era bine sa scap si eu doar cu o bere,e rau cand te duci la ceva netestat.Te astept cu berea acum 😂😂
  11. https://www.anuntul.ro/anunt-laura-xln12M#jX362 Salutate,desi sunt de ceva timp inscris inca nu am facut nici o postare insa acum nu mi-am facut timp si am scris. Fiind prin zona Alba Iulia si fiind putin predat de timp nici o alta varianta mai buna nu a rasp sau avea ocupat am zis sa incerc la dameza asta,la 60 lei nu ma asteptam la ceva ok dar am sperat la ceva decent. O sun imi spune locatia ,serviciile(oral,normal cu oral neprotejat fara finalizare orala) zic ok hai ca pt ceva rapid merge. Ma ghideaza unde sa ajung ,sta undeva pe Burebista .Imi spune unde sa sun ajung la ea intru ,bineinteles ca nu era fata din poza dar asa nu arata nici dezastru ,era o cioara cu niste tatuaje,ma intreaba daca stau la cati draci aveam in choaie am zis hai ca stau.Dupa ce am zis asta incepe distractia,avea asa un zambet si incepuse sa danseze ,am zis e clar e pe treaba fata,Apoi imi spune sa ma dezbrac si deodata imi spune :mama ce ne-au invadat turcii astia si radea😂😂 Apoi avea asa niste miscari ciudate vb aiurea dar am zis o muie tot o dau numai sa nu crape dracu nebuna 😂😂 Incepe sa o suga (protejat imi venea cu 2 prezervative) o sugea bine nebuna chiar avea tehnica ,apoi o pun crapa avea un curulet intereresant ,plin de vergeturi dar la intuneric nu se vedea asa tare ! Daca nu era drogata poate mergea la testate chiar si cu poze false dar asa experienta nu as vrea sa mai am ! Deci dupa mine de evitat ! Daca ceva nu e bine ma scuzati,este primul topic !
×
×
  • Creează nouă...