Sari la conținut

asdseby

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre asdseby

asdseby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Da, la MI, virgină, îi era frică de părinți...tocilară și mai retrasă....asta până când a prins încredere în mine și a început să se deschidă...Când mi-a zis prima dată " sunt virgină dar îmi place anal" știam că e genul.... Să te ferească ce făcea cu gura și cum făcea la anal :)))
  2. Tu ți-ai făcut circumcizie, nu asta mă interesează...doar ața, pielița aia...fără să taie din piele și să fie capul mereu gol, ca-să zic așa
  3. De asta nu prea pot să îmi dau seama..dar, să audă părinții cum le fut fica.. Să o fut pe ea și să intre mă-să și să le fut pe amândouă...mai ales dacă ai o soacră bună :))
  4. Nu înțeleg de ce atâtea comentarii.......idioate.. E clar că la un specialist merg dacă o să vreau.
  5. Circumcizia este altceva față de ruperea aței.
  6. Nu țin neapărat să se rupă....cum am zis...eram doar curios dacă e vreo diferență ...mă pot duce și la urolog dacă de bună voie nu vrea 😂😂😂😂
  7. Nu e nevoie....nu e obligatoriu să se rupă...eu eram curios doar dacă "mai crește" în lungime sau în grosime
  8. Cu siguranță avem pe aici mulți care și-au tăiat singuri "ața" sau cărora li s-a rupt în contactele sexuale.... Este vreo diferență după ce aceasta se rupe? Mai sunt zvonuri precum că....se mărește, crește în grosime...etc Mie personal nu mi s-a rupt și nici nu am făcut pe viteazul :))) am prietenă, o facem fără prezervativ de cele mai multe ori :)) Sunt mulțumit și prietena este la fel de mulțumită, 17 cm REALI dar circumferința parcă se mai poate îmbunătăți :))
  9. Nu am spus cu răutate....e vorba că este o recenzie mai specială :))
  10. Norocos cel care a fost primul astăzi :)))) poate lasă o recenzie
×
×
  • Creează nouă...