Sari la conținut

akian1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre akian1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

akian1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

105

Reputație

  1. Trebuie sa recunosc ca nu am lasat o recenzie de minim 2 ani pentru ca asa a fost situatia dar nu asta conteaza, recent am ajuns si eu pe la aceasta domnisoara si nu pot decat sa am cuvinte de lauda la adresa ei, despre cei ce comenteaza aiurea pot sa spun ca vorbesc aiurea, inclusiv mi am anulat o programare la ea si mi a raspuns asa ca lasati vorbele aiurea, fata este de top!
  2. akian1

    Madalina 0753895968

    Mie mi a spus stai ca ajunge acum si nu a mai raspuns, asa ca kipri hai sa nu le mai tinem parte ca pe banii nostri ar putea si ele sa isi respecte programarile.
  3. akian1

    Celine 0749808026

    Inca o data se adevereste vorba aceea ca la pomul laudat nu merge cu sacul. Imi fac programare la ora la care spune ea ca este disponibila, ii spun ca intarziu maxim 10 minute dar vin sigur, iar fix cu doua minute inainte de a,suna la interfon imi da mesaj ca a venit proprietarul chemat de vecini la care ii spun ca nu e nici o problema ca stau la 100 m de locatia ei si poate sa vina la mine. Nu a mai raspuns!
  4. akian1

    Andrea 0755778834

    Am fost si eu ieri si saptamana trecuta pe la frumoasa Andreea, nu am sa fac o recenzie ca la carte dar pot sa spun ca in topul meu a sarit acolo sus si chiar am avut o experienta super placuta cu ea de fiecare data cand i-am trecut pragul, pentru mine notele fiind 10 pe linie.
  5. Am fost eu pe la Roxana , nu am timp de o recenzie acum dar mergeti cu incredere , e fata faina si are servicii bune totul fara graba.cum spune si ea nu e slim dar e bine proportionata si ingrijita.
  6. Am fost eu pe la Roxana , nu am timp de o recenzie acum dar mergeti cu incredere , e fata faina si are servicii bune totul fara graba.cum spune si ea nu e slim dar e bine proportionata si ingrijita.
  7. Te asteptam cat mai repede!
  8. akian1

    Madalina 0753895968

    A cam disparut🤷â€â™‚ï¸ðŸ¤·â€â™‚ï¸ðŸ¤·â€â™‚ï¸
  9. Dream.girl69 te pup si eu si abea astept sa ne revedem. Ursuletulpanda, da asa este scrie pe bloc: bloc sova grigore moisil nr 9.
  10. Dupa cum spuneam am ajuns eu la titulara topicului. M.am programat pe whatssapp, cand am ajuns la locatie m-am incurcat putin, deci locatia e blocul prima de pe grigore moisil colt cu sova, cum se merge in spate la piata nufaru,nu ne.am descurcat cu interfonul dar usa era deschisa asa ca am urcat sus, am intrat in apartament si am dat de o tipa inalta(si fara tocuri) purta tocuri si un capot negru, o tipa normala si foarte simpatica, am socializat vreo 5 minute in living la un pahar cu apa dupa care am mers in dormitor unde pot spune ca a inceput haosul, tipa are un corp bine proportionat niste sani de copila de 18 ani si am inceput cu sarutari mangaieri imbratisari dupa care m.am pus sa ii fac un oral de care numa nu ma mai saturam apoi a inceput ea cu un oral care chiar daca e protejat(si eu merg la multe escorte doar pt cim) e facut soft cu multa ft multa atentie la zonele adiacente, dupa la cererea mea a venit ea deasupra unde ne sarutam o pipaiam si sarutam pe sani(o oriveliste de invidiat) am finalizat glorios in balonas, ne-am igienizat am mers la baie pauza de o tigara si ce sa vezi ca a trecut o ora fara sa-mi dau seama spre norocul meu ca am fost preventiv si am mai avut bani la mine si evident am prelungit pentru ca nu imi venea sa ma despart de o asa faptura, nu mai intru in detalii pt ca nu isi mai au rostul totul fiind la superlativ. Notele pentru mine pentru prima data voi da 10 pe linie chiar daca face totul protejat important e cum te-ai simtit per general si trebuie sa recunosc ca totul a fost un deja vu. Joi dimineata merge deci grabiti-va! Spor!
  11. Cea cu urmele de pisica pe coapsa si cea cu poza portret.
  12. Noel_dwane pozele sunt ale ei am fost si eu azi pe la ea desi am avut o mica problema cu programarea am incercat si a doua oara si a fost cu noroc, locatia e pe onestilor cunoscutele blocuri, am intrat direct in camera fara suc si tigari inainte ea asteptandu-ma in chiloti si sutien negri, tipa e cea din poze, nu e ft inalta dar e simpatica si bine proportionata, am inceput cu mangaieri pe corp, sarutari pasionale, tipa are o piele fina si o carne tapana dupa un mic preludiu am cerut sa puna capisonul fara a mai vrea oral pt ca m-am incins bine tipa avand un gfe ridicat si am cerut sa vina ea peste, se unge cu lubrifiant dar tot stramta e, am finalizat in aceeasi pozitie facem igienizarea ea merge pana la baie stam la o poveste despre una alta si incepem iar cu sarutari, mangaieri(chiar iti place sa o pipai cum e asa tapana) apoi incepe sa.mi faca un oral, nimic waw dar bunicel dupa care cer prezervativul si o pun in pozitia capra unde ii dau si tot dau, patul scartaia bine ca ii dadeam tare, ea gemea cred ca ii si placea ca o simteam cum se umezeste si toata era transpirata, i-am tot dat asa pana am fost uzi leorca amandoi dar era o priveliste prea frumoasa ca sa ma opresc , obosind ma opresc se intinde pe spate ma intind si eu, ne tragem sufletul la care imi atrage atentia ca ar trebui sa termin asa finut dar mno ii spun sa ma termine oral si dupa vreo 5 minute reusesc sa ma termin, ma imbrac si dus am fost. Locatia e de 9 dar patul scartaie bine cand ii dai tare Tipa e ea cea din ultimele poze si cele cu tatuajul as spune un 8 real dar e simpatica, par lung zambareata. On 8 normal fara artificii Np 8 am muncit eu mai mult da a gemut intr-una. Gfe aici 9 dar era zece daca nu ma simteam putin grabit la urma Pret 250 o ora, nu mi-a parut rau, eu o recomand pt trofeu merita
  13. Pozele sunt mai vechi, nu e urata cu spume dar nici waw.
  14. akian1

    Ella 0791199372

    Si eu te pup si astept sa ne revedem cu drag!😘
×
×
  • Creează nouă...