Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

damoncarter

Maistru Curvar
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Reputatie Neutra

About damoncarter

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Suceava

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bună! Mă gândeam că poate ai ajuns și pe la Suceava, căci au apărut poze de-ale tale pe publi24/Suceava.
 2. Asa a ajuns omul „membru premium".
 3. Așa au ajuns unii ,,serious contributor''.
 4. Salutare! Am vb ieri cu această domnișoară, dacă pot sa-i spun așa,cu o voce afectată de țigări,in fundal se auzeau voci de bărbați.Are locația în centru, prețuri de capitală.250 nr total/450 ora total.I-am spus că e prea scump ptr Suceava,a început să mă înjure.
 5. Salutare!Hai sa fac și eu o recenzie!Mai bine mai târziu decât niciodată! Acum două săptămâni m-am hotărât să îi fac și eu o vizită acestei d- soare.Am sunat, m-am programat ptr un număr și când am ajuns la locație m-am îndrumat cu calm până la ușă blocului.Loc de parcare cam greu de găsit în zona.Am intrat,am făcut cunoștință, mi-a prezentat locuința,apoi am stat puțin de vorbă să ne cunoaștem puțin.Cand am considerat că a venit timpul, m-am cerut la dus, baie curata cu tot felul de geluri de dus, prosopul curat.Apoi a intrat și ea la dus,eu așteptând in cameră.Cand a intrat în cameră pur și
 6. Salutare!De 2 zile tot incerc sa vb cu aceasta domnisoara,sa stabilesc o intalnire, dar nu reusesc.Ba intra mesageria,ba suna ocupat.Poate ma puteti ajuta cu un alt nr de telefon. P.S.:nu reusesc sa pun link-ul cu pozele domnisoarei.
 7. Salutare! Am fost zilele trecute la Jojo și vreau să zic că mi-a lăsat un gust amar.Am optat pentru un număr o+n cu COF.Inceput frumos,un oral pătimaș cu atenție la adiacente,apoi normal, schimbat câteva pozitii și când a venit momentul,mai bine nu venea.La finalizare,din viteză a sărit smecleu și în păr.Si de aici show tata! Cred că mai aveam puțin și mă lua la bătaie.Eu unul nu mai revin.Note: locația 9, acțiunea 8 ,gfe 0.
 8. Ultimele poze apar și pe Sibiu.
 9. Salutare la toți futacii!Am fost ieri la aceasta escorta și am fost profund dezamăgit.Locatie in zona Metro.Am sunat și am stabilit să ne vedem in 30 min.Am fost întâmpinat de domnișoară învelită într-un prosop și poftit in camera de lucru.Am ales un număr anal,la care ea îmi arată doua recipiente de măsura,zic eu: un tub de gel Durex și un deodorant.Ma întreabă cam unde mă incadrez la grosime și îi spun că sunt aproape de grosimea deodorantului.La care ea se ridică de pe pat și mă poftește la ușă fără nici o explicație.Si cam asta e vizita mea la această domnișoară.Pentru comportament îi dau
 10. Buna Alice! Mâine ești în oraș? Aș dori să-ti fac o vizita.All inclusiv!
 11. Despre Alice ce se mai poate spune,daca nu s-a spus deja? Am trecut marți pe la domnișoara si m-am simț în al nouălea cer.8 pentru locație,caldura mare,10 pentru total.Halatul 200 lei.
 12. Salutare! Zilele trecute am decis să merg si eu la această domnișoară.Am sunat si am hotărât să ne vedem peste o oră.Programare respectată,un plus din partea mea.Ajuns la locatie,Giulia m-a servit cu un suc si ne-am apucat de vorbit multe și nevrute.Intr-un final,dupa ce a fumat vreo două țigări am hota să trecem în camera de lucru,nu înainte de a mă invita la duș.A început cu un ON cu încercări deep,apoi a pus prezervativul si am încercat mi multe poziții.Finalizare a fost COF.Note:fata de nota 10,locatie-10,curata,discreta,actiunea-10.Halatul-150 nr,250 ora.
×
×
 • Create New...