Jump to content

ermes82

Maistru Curvar
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Reputatie Excelenta

About ermes82

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Drobeta-Turnu Severin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare! Am revizitat-o pe domnișoara în cauză zilele trecute. Deși era destul de târziu și după o suită de clienți, domnișoara a făcut tot posibilul să am parte de atmosfera plăcută cu care mă obișnuisem în dățile trecute. Pot puncta note maxime la toate capitolele,nu o să detaliez experiența care a fost una reușită și de data aceasta. Cum spunea și colegul , te tratează așa cum o tratezi. Mare mulțumire domnisoarei. Ciocane tari!
 2. Acum o săptămâna am fost eu. Locația undeva pe lângă Biserica Nouă.
 3. Postul ăsta ar trebui să figureze la secțiunea dominare/fetish mai degrabă decât aici.
 4. Salut! S-a mai scris despre ea și prin alte părți. Aruncă o privire aici : https://nimfomane.com/forum/topic/161291-0732355683-a-fost-cineva/
 5. Salut! Da ,se poate și cu amândouă odată, am întrebat-o pe brunetă că mă tenta ideea.Am lăsat-o moartă pentru că vroiam și puțină parte lesbi în acțiune și am aflat că fetele nu se sărută între ele,oralul e tot pe bucăți , samd.Nu am întrebat ce tarif percep in grup. Poți afla mai multe de la ele. Ciocane tari!
 6. Salutare! Am vizitat-o pe domnișoara în cauză în urmă cu vreo două săptămâni,am lăsat și o recenzie în acest sens.Confirm cele spuse de confratele labadepisoi. Tarif 100/200 ON/NP. Are și o colegă blondă 👱 din câte am observat. Ciocane tari!
 7. Salut! O găsești de regulă după 5 după amiază, până pe la ora 8. Nu vine chiar în fiecare zi ,treci prin zonă poate ai noroc să o întâlnești.Nu mai am numărul ei de telefon că ți-l ofeream fără rețineri. 🔨 🔨 🔨 tari !
 8. Mulțam pentru informații. Mă bătea gândul să-mi încerc norocul și cu blonda dar după cele auzite o să zic pas. Cu blonda m-am pomenit în timpul acțiunii cu domnișoara în cauză.Practic a intrat peste noi scuzându-se că se uită/caută după ceva.
 9. Salut! Am vizitat-o de curând pe domnișoara în cauză. Locația Coșbuc cu Brâncoveanu, un apartament destul de drăguț și curat situat la etajul 1. Tipa se prezintă slim, fund micuț dar apetisant. Sânii sunt măricei, o adevărată "senzație" că să-l citez pe confratele povestitorul.Domnisoara este foarte amabilă , atentă la subiect. Acțiunea a început cu un oral neprotejat destul de Deep , preț de câteva minute fără a implica însă și zonele adiacente. M-am băgat și eu la un oral ,păsărică curată,totul ca la carte,fără mirosuri suspecte.Fata geme, dă impresia că îi face plăcere, ceea
 10. Salut! E ok dacă fata face și finalizare orală, nu am întrebat-o .Posibil să fie și o chestiune de preferințe personale.O să încerc să-i fac o vizită cât de curând să văd ce alte servicii extra oferă. Ciocane tari!
 11. Salutare? Vin și eu cu o recenzie.Vizitat chiar astăzi domnișoara, am sunat și în câteva minute am fost la scara blocului.Garsoniera micuța ,undeva pe aleea Magnoliei, locație cunoscută unora dintre noi pentru că a mai găzduit câteva fete in trecut. Domnișoară o tipă slim ,nu foarte înalta,la vreo 27 de anișori, plăcută și la privire și în discuții. Sâni mici ,foarte prietenoși, funduletul apetisant pot spune. Acțiunea: oral neprotejat preț de cateva minute cât să poată călări soldățelul.Oralul se prezintă ok, lento dar fără atenție la vecinătăți.Executat un 69 glorios,păsăric o
 12. Salut. 70 lei combinat.Oral neprotejat+normal protejat.
 13. Am uitat să specific :fata activează doar după amiaza ,de regulă după orele 17.
 14. Salutare! Pentru binevoitorii de fete la strada, pot să fac o recomandare.La Peco OMV pe Calea Timișoarei activează o tipă mai plinuță, brunetă,Ana zice că o cheamă, are in jur de 35 de ani.Fata face un oral demențial, foarte curată , o tipă cu care chiar ai ce să discuți.Fata a mai activat și pe la parcarea de la Valea Cernei de pe lângă Orșova o perioadă și pe Balota. În funcție de persoană accepta și CIM. Ciocane tari!
×
×
 • Create New...