Sari la conținut

didau1

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre didau1

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

didau1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Mai știe cineva ceva de domnisoara? Cea din pozele inițiale, nu cea tatuata ca nu sunt aceleași. Am fost anul trecut la cea tatuata și este de evitat.
  2. Bună seara tuturor! Am vizitat o astăzi pe Iza pt a doua oara și la insistenta ei ii las și o recenzie. Pe scurt dacă am venit a doua oara înseamnă că a fost ok și prima oara, am început cu un ON foarte bun destul de adânc am trecut puțin sa ne jucam cu jucăriile ei unu în vagin unu în fund pentru câteva minute se excita se vede ca ii place am trecut după la un NP iar la finalizare am optat pt oral! Note-oral 10 Normal 9 Anal - 10 (prima data am încercat și a fost foarte bine) Aspect - 8 frumușică la fata cu gene și îngrijită Recomand cui ii plac escortele cu forme (BBW)
  3. Am vizitat-o azi pe domnisoara, per total o experienta faina :) Locatia: 9 - langa gura de metrou dristor, vizavi de mega. Garsoniera arata super, singurul minus ar fi patul care chiar scartaie cum a mai spus un coleg mai sus. Aspect: 8.5 - 9 (depinde de gusturi) - fata arata super, forme bune, carnea tare pe ea iar sanii numai buni de strans in palme Igiena: 10 - nu am simtit nici un miros/gust dubios, all clean shaved GFE: 9 - pare chiar deschisa la discutie, ai cu cine sa mai schimbi o gluma. FK bun. ON: 8 - DT, nu foarte rapid - nu m-am simtit grabit in vreun fel, fara sateliti dar bun per total. La acest capitol mai are de prins experienta NP: 8 - geme frumos, se uda natural, stramta fix cat sa fie ce trebuie, nu a comentat nimic la pozitii - dar a precizat din start ca nu poate deasupra si am respectat asta Eu o sa revin cat de curand
  4. didau1

    Tanara Zona Upc

    Mai activează tipa? Aveți un anunț / număr de actualitate?
×
×
  • Creează nouă...