Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

pipionut

Curvar Ucenic
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Reputatie Neutra

About pipionut

 • Rank
  Curvar Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut. Am reușit să ajung astăzi la Rebeca, după ce ieri am amânat. Sunat, răspuns, făcut programare peste jumătate de oră, ajuns la locație, sunat și primit nr. de bloc si apartament. Mi-a răspuns o tipă minionă într-o ținută provocatoare, simpatică și comunicativă. Discutat tarifele și serviciile și am optat pentru o finalizare, din cauza timpul meu limitat. A început cu sărutări pe corp și apoi a trecut la un ON umed și adânc, cu deep și atenție sporită la oo, cu ea pe pat și eu în picioare (la alegerea mea). Trecut eu pe spate, ea deasupra și a început iarăș cu sărutări pe tot corpul și ap
 2. Am vorbit telefonic, dar din păcate a intervenit la mine și am amânat pentru mâine. A fost foarte comunicativă, deci mâine voi încerca să merg la ea. Sper să pot.
 3. Salut. Am trecut astăzi, în jur de ora 16,tipa era, dar până am întors, deja avea client și mă grăbeam. Într-adevăr, tipa arăta bine.
×
×
 • Create New...