Sari la conținut

big boy 90

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre big boy 90

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

big boy 90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done

Recent Badges

98

Reputație

  1. Salutare! Vizitat Paula aseară, impreuna cu iubita mea. Ma bucur ca am ales-o pe ea ptr aceasta primă experientă. S-a comportat foarte frumos cu amandoi, e o profesionistă. Recomand ptr cupluri. O mai vizităm si data viitoare cand se intoarce. Ca si note 10 la toate capitoleledin partea mea si din partea iubitei mele.
  2. Caut escorte care acceptă cupluri, daca sunt deja in oras sau daca vor veni.
  3. La fel.si pe mine. Inainte puteam plati,acum ma trimite la crypto wallet
  4. Nu cred ca e de vină orasul, problema sunt cele 20 de anuțuri false cu transexuale care sunt actuvate de cateva zile. Data trecuta cand ai fost ziceai ca nu faci față la atatia clienti. De data asta este de vină o asa zisă ,,colegă" de a ta care a împânzit site-ul cu poze false.
  5. Vizitate Lore din nou astazi, nu o ratez de cate ori este prin zonă. Am stat 1 ora in compania ei, totul a fost frumos si foarte sexi, este o profesionistă adevarata. Iar fizic arata demential, dupa cum se poate vedea din poze. Abia astept sa o vizitez din nou. Recomand!!
  6. big boy 90

    Ts Deea

    Vizitat din nou pe Deea la Tg Mures, de cate ori trece pe aici nu o ratez. Dar de data asta am zis sa las si o recenzie mai ales ca imi permite timpul. Ptr cei care nu o cunosc pe Deea e o trans matură, foarte sexi dar in special foarte amabilă si foarte atenta cu dorintele clientului. Se implică foarte mult, se vede ca-i place si mai ales se vede experienta. Aspectul fizic se vede din poze, sunt foarte reale pozele. Iar ca si servici face cam detoate, se adapteaza foarte ușor pe cerintele clientului. Eu zic ca merită vizitată, o recomand cu toată increderea.
  7. Esti disponibilă maine in jurul pranzului in Sibiu? (Am scris si pe WhatsApp)
  8. Tocmai am vizitat-o pe Antonella, o exeprienta reusită. Se vede ca are multa exeperientă dupa cum se comportă de cum ai intrat pe ușă. Are foarte multă răbdare, vb frumos, nu m-am simtit grăbit deloc, toate serviciile au fost foarte bine exectutate. Eu o recomand. (Restul detaliilor le pastrez ptr mine)
  9. Vizitat din nou pe superba Lory cand a fost la Tg Mures. Programarea facuta pe WhatsApp, respectată. M-a primit cu foarte multa caldura, ca pe un prieten vechi. De cum am vazut-o deja eram aproape gata, parca tot mai frumoasa si mai sexi este. Actiumea a decurs foarte frumos si sexi, cum e de fiecare data cu ea. Am beneficiat de ON, NP, GFE, am schimbat cateva poziti, se implica foarte mult, se vede ca-i place. Eu o recomand, de cate ori am ocazia o sa o vizitez.
  10. Te asteptam!!
  11. Normal ca i-am scris ei inainte sa intreb aici. Dar pana la urma mi-a raspuns. Oricum Mersi ptr raspuns!
×
×
  • Creează nouă...